Carrière

Passionate people for sustainable software

Ons succes is gebaseerd op geëngageerde en gemotiveerde medewerkers. Het is daarom voor ons vanzelfsprekend om de kwaliteit en tevredenheid van ons team om hoog niveau te houden en steeds te onderhouden. Dit resulteert in een aangename werksfeer, individuele opleidingsmogelijkheden en een goede balans tussen werk en privé.

We zijn gericht op expansie en voortdurend op zoek naar nieuwe creatieve talenten die onze softwareprojecten met klanten uit de industrie- en installatiebouw, nuts- en afvalverwerkingssector, metaalindustrie, automotive en dergelijke realiseren. Van professioneel tot Young Professional, student of stagiair - Quentic biedt individuele instapmogelijkheden en staats steeds open voor spontane sollicitaties.

Onze onderscheidingen

Ter gelegenheid van de huidige situatie:

uw veiligheid en die van onze medewerkers is onze topprioriteit! Alle aanvraag-, introductie-, contract- en onboarding-processen worden daarom momenteel digitaal ontworpen.

Onze onderscheidingen

Beste werkgever in Berlijn-Brandenburg in 2019

Quentic kon dit jaar opnieuw regionaal overtuigen en kreeg opnieuw het predicaat "Beste Werkgever in Berlijn-Brandenburg 2019". De Berlijnse softwarespecialist heeft als onderneming zeer gunstige arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijke bedrijfscultuur. De medewerkers waarderen vooral de sterke teamgeest en bevelen Quentic 100% aan als zeer goede werkgever.

Beste werkgever in de ITK 2019

Quentic krijgt opnieuw de onderscheiding 'Beste werkgever in de ITK 2019'. Het onafhankelijke Great Place to Work®-instituut onderscheidt de softwarefabrikant voor de zoveelste keer. Met Quentic, zijn onlineoplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid, behoort de Berlijnse onderneming tot de beste werkgevers in de informatie- en telecommunicatiebranche.

Wat wij bieden

Verantwoording & plezier

We zijn een jong, dynamisch softwarehuis dat slimme producten ontwikkelt die een belangrijke bijdrage leveren aan veiligheid en bescherming van gezondheid en milieu in het B2B-bereik. Het is niet alleen de werksfeer in de ruime en heldere kantoorruimtes die ons steeds opnieuw motiveert, maar ook de vrijetijdsruimtes en de opleidingsmogelijkheden voor verantwoordingsvol werk.

Balans werk en privé

Werktijd is levenstijd. Dat weten we. Daarom zorgen we ervoor dat al onze medewerkers hun heel eigen ritme vinden om steeds energie voor hun werk en privéleven te hebben. Een ruime ouder-kindkamer geeft ouders de mogelijkheid in geval van nood op het eigen kind te kunnen passen. Flexibele werktijdmodellen ondersteunen de individuele levenssituaties van onze medewerkers.

Perspectieven

Quentic investeert in de opleiding van zijn medewerkers. Daarbij heeft iedereen de mogelijkheid om eigen wensen en ideeën in te brengen. Zo bestaat de mogelijkheid om zich tot leidinggevende kracht of specialist in een specifiek gebied te ontwikkelen.

Compensatie & voordelen

Onze medewerkers en hun dagelijkse engagement zijn voor ons zeer waardevol. Wij bedanken hun met een prestatiegerichte vergoeding, bedrijfspensioen, lidmaatschap van de Lifestyle fitnessclub, maandelijkse massage op de werkplaats, bio-fruit en dranken evenals regelmatige medewerkersevenementen.