Het Quentic management

Een duidelijke visie op onze toekomstige groei

In 2007 legden Markus Becker, Sebastian Mönnich en Hardy Menzel het fundament voor het bedrijf dat nu de naam Quentic draagt. Sinds die tijd is er veel gebeurd: Quentic maakte binnen Europa naam als de meest toonaangevende aanbieder van Software as a Service voor HSEQ en ESG, groeide enorm en breidde op alle gebieden uit. Onze waarden bleven echter onveranderd: wij geloven in een cultuur van saamhorigheid, van authenticiteit en het afstemmen van onze bedrijfsactiviteiten op onze maatschappelijke verantwoordelijkheden.

Markus Becker

Mede-oprichter & Chief Executive Officer (CEO)

“We rusten pas als we van onze klanten onze fans hebben gemaakt! In het beeld dat wij van onszelf als bedrijf hebben, zien we vooral beslissingsvrijheid, kennisoverdracht en actieve feedback, en ook het stimuleren van diversiteit, mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en de balans tussen werk en privé.”

Markus Becker op LinkedIn

Sebastian Mönnich

Mede-oprichter & Chief Operating Officer (COO)

“Ik ben er erg trots op dat wij met onze uniforme en betrokken aanpak een betekenisvolle bijdrage aan de maatschappij, aan mensen en aan het milieu kunnen leveren. Dit motiveert me elke dag weer. Net zo motiverend is het, om continue te zoeken naar oplossingen voor de uitdagingen waarvoor onze klanten en medewerkers staan, evenals de uitdagingen binnen deze snelgroeiende markt.” 

Sebastian Mönnich op LinkedIn

Hardy Menzel

Mede-oprichter & Chief Technology Officer (CTO)

“Bij Quentic heerst een cultuur van vertrouwen en verbondenheid, waarbinnen elk teamlid in zijn kracht kan komen. We danken ons succes aan de betrokken en gemotiveerde personen waarmee we samenwerken. Onze mission statement, de Quentic ‘Code of Inspiration’, is verankerd in onze werksfeer waarin waardering en enthousiasme worden gedeeld voor alles wat we samen hebben bereikt.”

Hardy Menzel op LinkedIn

Mark Knill

Chief Sales Officer (CSO)

“Bij Quentic krijgt elke zakelijke klant een toekomstbestendig systeem dat exact is afgestemd op de behoeften. We blijven onze verkoopactiviteiten verder uitbreiden, onze positie op de Europese markt versterken en onze gebruikers uitgebreide diensten op locatie bieden. Maar daarmee houdt het niet op – we nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu uiterst serieus: de data voor de SaaS-oplossing van Quentic worden milieuvriendelijk via Green IT gehost.”

Mark Knill op LinkedIn

Dr. Mario Lenz

Chief Product Officer (CPO)

“Veel bedrijven hebben zelf ervaren hoe hun toekomstbestendigheid in tijden van crisis in het geding komt, en welke verantwoordelijkheid men heeft tegenover personeel en het milieu. We zijn op een punt beland waarop HSEQ-management en ESG zullen profiteren van de algemene ontwikkeling naar digitalisering en ook in deze sector is er steeds meer aandacht voor ideeën voor gebruik van AI.“

Dr. Mario Lenz op LinkedIn

X