Informatie op afroep

Alle informatie over werkstoffen, gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen kunt u met slechts één klik bereiken.

Duidelijke richtlijnen

Zorg voor eenduidige regels over de omgang met gevaarlijke stoffen - voor meer veiligheid.

Alles volgens de voorschriften

De industrienormen worden altijd nageleefd: of het nu gaat om de etikettering van materialen of om transportdocumenten.

In actuele toestand

Automatische herinneringen zorgen voor het regelmatig bijwerken van belangrijke documenten.

Quentic Gevaarlijke stoffen

De Quentic-module Gevaarlijke stoffen vereenvoudigt het beheer van alle informatie over werk- en gevaarlijke stoffen. Dankzij handige controle-instrumenten zorgt u dat uw onderneming zich consequent houdt aan werk-, gezondheids- en milieubeschermingsregels.

Gebruik de vele functies van de Quentic-module Gevaarlijke stoffen om accuraat te voldoen aan de wettelijke voorschriften inzake de omgang met gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen. Stel duidelijke regels op voor alle betrokkenen en controleer de bestaande maatregelen. Realiseer maximale transparantie, terwijl u de organisatorische rompslomp tot een minimum beperkt.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Test Quentic 14 dagen gratis