Gevaarlijke stoffen en goederen onder controle

Met de Quentic-softwaremodule Gevaarlijke stoffen

Informatie op afroep

Alle informatie over werkstoffen, gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen kunt u met slechts één klik bereiken.

Duidelijke richtlijnen

Zorg voor eenduidige regels over de omgang met gevaarlijke stoffen - voor meer veiligheid.

Alles volgens de voorschriften

De industrienormen worden altijd nageleefd: of het nu gaat om de etikettering van materialen of om transportdocumenten.

In actuele toestand

Automatische herinneringen zorgen voor het regelmatig bijwerken van belangrijke documenten.

Quentic Gevaarlijke stoffen

De Quentic-module Gevaarlijke stoffen vereenvoudigt het beheer van alle informatie over gevaarlijke en ongevaarlijke chemische stoffen. Dankzij handige controle-instrumenten zorgt u dat uw onderneming zich consequent houdt aan werk-, gezondheids- en milieubeschermingsregels.

Gebruik de vele functies van de Quentic-module Gevaarlijke stoffen om accuraat te voldoen aan nationale en internationale wettelijke voorschriften inzake de omgang met gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen. Stel duidelijke regels op voor alle betrokkenen en controleer de bestaande veiligheidsmaatregelen. Realiseer maximale transparantie, terwijl u de werklast tot een minimum beperkt.

"Wij hebben een haalbare oplossing gevonden voor ons beheer van gevaarlijke stoffen, die zowel de oude als de nieuwe verordening inzake gevaarlijke stoffen perfect ondersteunt. Onze gevaarlijke stoffen worden nu centraal geregistreerd in Quentic en de gegevens zijn altijd toegankelijk voor alle geautoriseerde personen".

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

INEOS Köln

Geen ongevallen en geen milieu-incidenten: dat was het ambitieuze doel van het chemiebedrijf INEOS in Keulen. Lees hier hoe Quentic daarbij met succes gebruikt werd om een register van gevaarlijke stoffen en …

Succesverhaal lezen

Quentic Gevaarlijke stoffen

Met de juiste software hebt u volledige controle over uw gevaarlijke stoffen. Deze video toont u hoe de Quentic-module u helpt om aan wettelijke voorschriften te voldoen en met minimale inspanningen voor maximale …

Video bekijken

DATEV eG

Hoe kan een managementsysteem voor gevaarlijke stoffen snel en efficiënt aan nieuwe verordeningen aangepast worden? Lees hier hoe DATEV de software gebruikt als solide oplossing voor het beheer van gevaarlijke stoffen.

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X