Gevaarlijke stoffen

Webinar: Gevaarlijke stoffen internationaal beheren met Quentic

18-01-2023, 10.00 - 10.45 u

Relevante richtlijnen eenvoudig in het oog houden

Verantwoordelijke personen in internationaal actieve bedrijven moeten ervoor zorgen dat alle EU-richtlijnen voor het beheer van gevaarlijke chemische stoffen en de bijbehorende nationale wettelijke kadervoorwaarden worden nageleefd. In Nederland moet met name worden voldaan aan de voorschriften van de verordening inzake gevaarlijke stoffen (GefStoffV), de chemicaliënwet (ChemG), de chemicaliënverordening (ChemV), alsmede TRGS, REACH en SEVESO III. Hoe kunnen al deze richtlijnen zo goed mogelijk in het oog worden gehouden en zo voor een succesvol beheer van gevaarlijke stoffen zorgen? 

In onze gratis webinar ontdekt u hoe de Quentic software bedrijven kan ondersteunen op alle belangrijke gebieden van het beheer van gevaarlijke chemische stoffen. Onze experts laten u zien hoe u kunt zorgen dat REACH wordt nageleefd met up-to-date chemische overzichten, hoe u de uitgebreide informatie uit veiligheidsinformatiebladen (VGT) kunt beheren, en nog veel meer.  

Leer ook hoe u:

 • Bijhouden van hoeveelheidsdrempels en categorisering volgens SEVESO III met Quentic

 • In SDS's vermelde risicobeperkende maatregelen omzetten in processen

 • De regelmatige informatie- en instructieverplichting met betrekking tot gevaarlijke chemische stoffen 

Tip voor deelname aan een webinar

Kunt u niet deelnemen aan de webinar? Registreer u toch om de opname van het webinar later automatisch per e-mail te ontvangen.    

Doelgroep: Verantwoordelijken voor het beheer van gevaarlijke chemische stoffen; downstreamgebruikers in overeenstemming met de REACH-verordening. Dit webinar is bedoeld voor geïnteresseerden en beginners die Quentic nog niet kennen.

Dit webinar is een opname van ons populaire webinar van 27 september 2022.

Checklist voor deelname aan het webinar

 • Aanmelding

  Meld u aan voor het gewenste webinar op onze website.

 • PC, Mac of mobiel

  Deelname aan het webinar is mogelijk in alle gangbare browsers of via een app op mobiele apparaten. Geluidsweergave gaat via de telefoon of luidspreker.

 • Concentratie

  Zorg ervoor dat u niet wordt gestoord tijdens het Webinar. Een Webinar duurt ca. 45 min.

Andere onderwerpen

Gevaarlijke stoffen

Quentic Gevaarlijke stoffen

Met de juiste software hebt u volledige controle over uw gevaarlijke stoffen. Deze video toont u hoe de Quentic-module u helpt om aan wettelijke voorschriften te voldoen en met minimale inspanningen voor maximale …

Video bekijken
Milieu & duurzaamheid, Gevaarlijke stoffen, Arbeidsveiligheid

INEOS Köln

Geen ongevallen en geen milieu-incidenten: dat was het ambitieuze doel van het chemiebedrijf INEOS in Keulen. Lees hier hoe Quentic daarbij met succes gebruikt werd om een register van gevaarlijke stoffen en …

Succesverhaal lezen

Quentic Demo

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen? Leer de software en alle voordelen kennen.

Demo aanvragen

X