Arbeidsveiligheid

Webinar: ISO 45001 en VCA

ISO 45001 is een hulpmiddel om systematisch invulling te geven aan de wettelijke verplichting voor werkgevers. Organisaties die werken volgens ISO 45001 laten zien dat zij gestructureerd zorg kunnen dragen voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers. De VCA staat voor ‘Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers' en zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Beide normen richten zich op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk; maar wat zijn nou de verschillen? In dit webinar vertalen wij, in samenwerking met Bureau Veritas Certification, onze expertise in toegankelijke kennis.

Inhoud
  • Wat is ISO 45001: 2018?

  • Wat is VCA 2017/6.0?

  • Belangrijkste verschillen

  • Belangrijkste eisen

  • Hoe nu verder?

  • Implementatie in Quentic

  • ISO 45001 certificering behalen

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor arbeidsveiligheid in de toekomst? Onze internationale experts beantwoorden deze en andere belangrijke vragen in ons Europees onderzoek.

Whitepaper downloaden
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

De Veiligheidsladder compleet digitaliseren met een geïntegreerd HSE platform

Hoe u effectief de veiligheidsladder kunt beklimmen en het veiligheidsbewustzijn in uw organisatie kunt waarborgen.

Webinar bekijken
Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken