Digitalisering

Het digitaliseren van het werkvergunning proces

Live Webinar

01-07-2021, 11.00-11.45 u

Een werkvergunning legt de afspraken en de voorwaarden voor werkuitvoering vast. Hierdoor worden misverstanden bij de uitvoering van het werk voorkomen. Het werkvergunningen proces is in feite een structuur om goede communicatie afstemming en begrip zeker te stellen. Middels een formulier (in dit geval de werkvergunning) worden de afspraken en communicatiemomenten via autorisatie vastgelegd.

Op dit moment gebruiken veel bedrijven papieren tools (Word/Excel/SharePoint) om werkvergunningen te registreren. Wij zien dat dergelijke organisaties vaak niet het budget noch de urgentie hebben om een volledige digitaal werkvergunningen systeem te implementeren. De papieren of Excel gebaseerde processen zijn flexibel en eenvoudig, en bieden bij de uitvoering voldoende borging van de communicatie middels de handgeschreven handtekeningen. De nadelen zijn echter dat informatie lastiger te delen is en de werkvoorbereiding inefficiënt en minder flexibel is.

In dit webinar bespreken wij de voordelen van het digitaliseren van een werkvergunning proces en welke overwegingen daarbij een rol spelen. Meld u nu gratis aan voor het webinar op donderdag 1 juli 2021 van 11:00 tot 11:45 uur!

Onderwerpen tijdens het webinar op 1 juli 2021:
 • Doel van de werkvergunning en wetgevend kader

 • Aspecten en overwegingen bij digitalisering van het werkvergunning proces

 • Voorbeeld met Quentic op basis van Deltalinqs-formulier

 • Q&A

Past de datum niet in uw agenda? Geen probleem! U kunt na afloop van het webinar een gratis opname ontvangen. U dient zich dan alsnog aan te melden via de groene button.

*Let op: inschrijving voor live deelname aan het webinar sluit op donderdag 1 juli 2021 om 09:00 uur. 

Checklist voor deelname aan het webinar
 • Aanmelding

  Meld u aan voor het gewenste webinar op onze website.

 • PC, Mac of mobiel

  Deelname aan het webinar is mogelijk in alle gangbare browsers of via een app op mobiele apparaten. Geluidsweergave gaat via de telefoon of luidspreker.

 • Concentratie

  Zorg ervoor dat u niet wordt gestoord tijdens het Webinar. Een Webinar duurt ca. 45 min.

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Communicatie zorgt voor veiligheid - Davide Scotti

Davide Scotti is een expert in cultuurverandering binnen het domein gezondheid en veiligheid. Hij praat met Quentic over veiligheidsleiderschap en onconventionele communicatie. Hier leest u zijn advies voor het jaar …

Vakbijdrage lezen
Arbeidsveiligheid, Digitalisering

Safety Management Trend Report 2021

Wat zijn de belangrijkste succesfactoren voor arbeidsveiligheid in de toekomst? Onze internationale experts beantwoorden deze en andere belangrijke vragen in ons Europees onderzoek.

Whitepaper downloaden
Digitalisering

Quentic Online instructies

Leid uw werknemers op, waar u of zij zich ook bevinden! Leer in deze video hoe u met Quentic leerinhoud beschikbaar kunt maken en medewerkers, bezoekers of externe bedrijven effectief en aantoonbaar online kunt opleiden.

Video bekijken

X