Compliance

Live Webinar: PGS 29 en WBDA in een notendop

10-03-2021, 11.00-11.45 u

Sinds 2016 zijn er nieuwe eisen van kracht voor tankopslag. Tegen de achtergrond van de noodzaak om voortdurend risico’s m.b.t. arbeidsomstandigheden, milieu, transport en brandveiligheid te verkleinen zijn de eisen die gesteld worden aan opslagtanks, leidingen en drukapparatuur veranderd. Tevens gelden er nieuwe eisen voor inspectie en toezicht. Wat betekent dit voor uw organisatie en hoe organiseer je het aspect compliance (het voldoen aan wet- en regelgeving) in de dagelijkse praktijk? Grip op het geheel is één aspect, aantoonbaarheid ervan is een minstens even belangrijk aspect. Hoe kun je software-matige support inzetten om het proces zowel te ondersteunen als maatregelen en compliance inzichtelijk te maken? Tijdens onze webinar op 10 maart a.s. gaan we samen met experts van Bureau Veritas in op deze en andere vragen en relevante aspecten.

Inhoud
 • Introductie van context PGS 29 en WBDA 2016

 • Inzicht in verplichtingen, waaronder inspectie en toezicht

 • Inzicht in rollenspel tussen en met externe instanties

 • Introductie van toepassing software support

Past de datum niet in uw agenda? Geen probleem! U kunt na afloop van het webinar een gratis opname ontvangen. U dient zich dan alsnog aan te melden via de groene button.

Checklist voor deelname aan het webinar
 • Aanmelding

  Meld u aan voor het gewenste webinar op onze website.

 • PC, Mac of mobiel

  Deelname aan het webinar is mogelijk in alle gangbare browsers of via een app op mobiele apparaten. Geluidsweergave gaat via de telefoon of luidspreker.

 • Concentratie

  Zorg ervoor dat u niet wordt gestoord tijdens het Webinar. Een Webinar duurt ca. 45 min.

Andere onderwerpen

Compliance

Whitepaper DIN ISO 19600

Wilt u uw volledige waardecreatieketen rechtsconform maken? Lees in deze whitepaper hoe u een Compliance Managementsysteem (CMS) implementeert, aansprakelijkheidsrisico’s vermindert, vertrouwen opbouwt en van een …

Whitepaper downloaden
Compliance

Delegeren van taken

Verminder de aansprakelijkheidsrisico's effectief zonder te verzanden in de bureaucratie! De whitepaper toont een praktische manier om wettelijke verplichtingen te delegeren. Zeven testcriteria helpen bij de oefencheck.

Whitepaper downloaden
Compliance

Quentic Control of Work

Breng uw HSE-managers, veiligheidsexperts, medewerkers en externe bedrijven op één niveau voor het uitvoeringsschema en de nodige veiligheidsvoorzieningen. In deze video leggen we uit hoe Quentic u daarbij van dienst kan …

Video bekijken