Arbeidsveiligheid

Jammer, je hebt ons gemist

Bekijk onze gratis videos.

Hoe ziet de toekomst eruit en hoe kunnen we deze tegemoet treden?

Als u de toekomst wilt kennen, erop wilt anticiperen en ermee wilt omgaan, heeft u een discours nodig. Daarom hebben we gerenommeerde experts uitgenodigd voor een webinar-panel om live met hen te praten over de toekomst van arbeidsveiligheid. Ook u kunt er deel van uitmaken!

De basis voor onze discussie wordt gevormd door het Safety Management Trend Report 2022: Dit combineert perspectieven. Hoop, bezorgdheid en vooruitzichten van elf internationaal erkende experts en meer dan 500 professionals en managers op het gebied van arbeidsveiligheid. De thema's digitalisering, Industrie 4.0, veiligheidsleiderschap en ESG zijn bijzonder belangrijk en zullen tijdens het webinar uitvoerig worden besproken.

In onze gratis live webinar zullen we ons richten op de volgende onderwerpen:

 • U ontvangt een korte samenvatting van de belangrijkste bevindingen van het Safety Management Trendrapport 2022.

 • We spreken met Chris Loos en Henrri Kympers over de kansen en risico's van digitalisering op het gebied van arbeidsveiligheid.
   

 • Samen zullen we ons verdiepen in het thema van de ESG-criteria.

Tip voor deelname aan een webinar

Kunt u niet deelnemen aan de live webinar? Registreer u toch om de opname van het webinar later automatisch per e-mail te ontvangen.

Direct antwoord op uw vragen: Onze experts

Checklist voor deelname aan het webinar

 • Aanmelding

  Meld u aan voor het gewenste webinar op onze website.

 • PC, Mac of mobiel

  Deelname aan het webinar is mogelijk in alle gangbare browsers of via een app op mobiele apparaten. Geluidsweergave gaat via de telefoon of luidspreker.

 • Concentratie

  Zorg ervoor dat u niet wordt gestoord tijdens het Webinar. Een Webinar duurt ca. 45 min.

Andere onderwerpen

Arbeidsveiligheid, Digitalisering

De toekomst van arbeidsveiligheid op het werk

Davide Scotti bespreekt gezondheid en veiligheid in een wereld die steeds digitaler wordt. Waar moeten we op letten? Wat zijn de vragen die we onszelf moeten stellen en hoe kunnen we ervoor zorgen dat we ons richten op …

Vakbijdrage lezen
Arbeidsveiligheid

Quentic over de transformatie van veiligheid op het werk

Interview met Timo Kronlöf voor het Safety Management Trend Report 2022. Lees meer over de ontwikkelingen die internationale experts voorzien en hoe u deze het beste kunt aanpakken.Welke technologieën moeten …

Vakbijdrage lezen
Arbeidsveiligheid

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

X