+31 20 491 9141
  • Beheer veiligheidsinformatiebladen

    Zo schept u orde in de berg documenten

Met Quentic hebt u uw veiligheidsinformatiebladen volledig in eigen hand. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

De centrale softwareoplossing maakt het beheer van uw documenten veel eenvoudiger. De software herinnert automatische aan het bijwerken na een vooraf bepaalde termijn. Een bericht voor uw leveranciers wordt desgewenst automatisch gegenereerd. Nieuwe veiligheidsinformatiebladen kunnen in een handomdraai in Quentic worden ingevoerd en dankzij het versiebeheer van documenten zijn inhoudelijke wijzigingen op ieder gewenst moment te traceren.

Gevaarlijkestoffenkadaster op afroep

Sluiten Openen

Met Quentic registreert u alle werkstoffen, gevaarlijke stoffen en gevaarlijke goederen op uniforme en gestructureerde wijze op een centrale locatie. Het bepalen van afzonderlijke bestanddelen en de codering vergt niet meer dan enkele klikken met de muis. Voor een actueel overzicht gebruikt u het gevaarlijkestoffenoverzicht: door het instellen van een filter vindt u snel de stoffen die u zoekt, evenals hun eigenschappen en toepassingsgebieden.

Overzichtelijke veiligheidsinformatiebladen

Sluiten Openen

Moet de beoogde toepassing van gevaarlijke stoffen worden gecontroleerd? In de software legt u controleprocedures vast en registreert u op basis daarvan welke stof voor welke doeleinden mag worden gebruikt. Quentic verzamelt alle gegevens voor u en wijst aan elke goedgekeurde stof een code toe, zodat u altijd het overzicht en de controle houdt. Ook gezamenlijke opslag en het transport van gevaarlijke goederen via de weg, het spoor en water wordt door Quentic nauwlettend bewaakt. De vereiste transportdocumenten worden geheel volgens de voorschriften opgesteld.

Risicobeoordelingen en bedrijfsinstructies

Sluiten Openen

Met Quentic kunt u heel gemakkelijk risicobeoordelingen en bedrijfsinstructies opstellen. Met een muisklik verzamelt u de benodigde gegevens en deelt u de kant-en-klare documenten met uw collega's. Interne en externe specialisten en deskundigen kunnen in Quentic worden toegevoegd, wat de samenwerking een stuk gemakkelijker maakt.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties