+31 20 491 9141
  • De toonaangevende software voor arbeidsveiligheid

    Rechtszeker. Modulair. Locatie-onafhankelijk.

De Quentic Health & Safety module helpt u om de gezondheid en veiligheid binnen uw organisatie te versterken. Provisorische oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert alles wat u nodig heeft en zorgt voor een geïntegreerd managementsysteem.

De centrale softwareoplossing helpt u de arbeidsveiligheid van uw werknemers te garanderen. Kom uw wettelijke verplichtingen na als werkgever en verbeter consequent de arbeidsvoorwaarden. Daarmee vermindert u aanzienlijk het risico op boetes. Quentic is conform ISO 45001: dit is officieel bekrachtigd door DEKRA Assurance Services GmbH.

Gevaar herkend, gevaar afgewend

Sluiten Openen

De module Health & Safety helpt u bij het documenteren en evalueren van risico's. Bepaal de juiste veiligheidsmaatregelen om gevaarlijke situaties en gezondheidsrisico's te voorkomen. Staat de test van een productieproces op de agenda of moet het werkterrein van de medewerkers beoordeeld worden? Geen enkel probleem, want de standaard zeven stappen van een risicoanalyse kunnen uitstekend worden toegepast.

Bedrijfsinstructies via een muisklik

Sluiten Openen

Zijn uw bedrijfsinstructies nog up-to-date? Met behulp van Quentic kunt u de bijbehorende documenten heel gemakkelijk maken en bijwerken. U heeft centrale, vooraf geformuleerde aanwijzingen en symbolen tot uw beschikking. Het samenstellen van alle gegevens kost niet meer dan een paar muisklikken. De gestandaardiseerde procedure zorgt voor structuur en uniformiteit. Kort samengevat: er zijn duidelijke richtlijnen voor alle betrokkenen.

Kwalificaties perfect gebundeld

Sluiten Openen

Het kwalificatieschema verschaft u een overzicht in één oogopslag. U weet dus snel over welke kwalificaties uw werknemers beschikken en wanneer er maatregelen vereist zijn. Ook de specifieke kwalificaties die voor bepaalde werkzaamheden zijn voorgeschreven worden daarin meegenomen. Nieuwe afspraken zijn eenvoudig gepland en zo ontvangen alle deelnemers direct een uitnodiging per e-mail.

Ongeval documentatie en ongevallenpreventie

Sluiten Openen

Kritieke voorvallen en bijna-ongevallen kunnen overzichtelijk worden gerapporteerd. Het analyseren van oorzaken en het treffen van maatregelen vindt aansluitend plaats, zodat soortgelijke incidenten kunnen worden voorkomen. Als zich een ongeval voordoet, kunt u op eenvoudige wijze een ongevalsformulier invullen. Een evaluatie van de ongevallencijfers zorgt voor meer duidelijkheid.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Safety Management Trend Report 2019

Van ISO 45001 naar Industry 4.0 tot Safety Leadership: toonaangevende experts uit acht landen bespreken wat er dit jaar bij bedrijven in beweging is.

Een risicobeoordeling opstellen

Met Quentic gestructureerd en actueel met een muisklik

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties