+31 20 491 9141
  • Incidentmanagement software

    Het best uitgerust voor oorzakenanalyses en verbetermaatregelen

Met Quentic hebt u het beheer van incidenten volledig onder controle en staat u op zeker bij gevaarlijke situaties of ongevallen. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert alles wat u nodig hebt en zorgt voor een werkelijk geïntegreerd incident management systeem.

Met de incident management software kunnen incidenten zoals schade aan personen, zaken, milieu en onzekere situaties meteen vastgelegd worden. Het analyseren van de oorzaken en het treffen van verbetermaatregelen vindt aansluitend plaats, zodat soortgelijke incidenten voortaan kunnen worden voorkomen. Als zich een ongeval voordoet, kunt u op eenvoudige wijze een ongevalsformulier invullen en deze naar de desbetreffende bevoegdheid versturen. De evaluatie van incident-kengetallen zoals bijv. de verzuimdagen, het aantal ongevallen of ongevalsfrequentie geeft een perfect overzicht. Door een gedifferentieerde gebruikerstoegang blijven ook bij het beveiligen van gevoelige data geen wensen open. De perfecte incident management tool voor uw organisatie.

Uitstekende kwaliteit

Test Quentic 14 dagen gratis

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Een risicobeoordeling opstellen

Met Quentic gestructureerd en actueel met een muisklik

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties