+31 20 491 9141
  • ISO-14001-software

    Altijd zicht op verbruikscijfers, hoeveelheden en kosten

Met Quentic hebt u uw milieubeheer volgens ISO 14001 volledig onder controle. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

De centrale softwareoplossing is een efficiënte tool voor de ondernemingsbrede afbeelding en evaluatie van uw milieubeheer. De geschiktheid voor uw managementsysteem conform ISO 14001:2015 en ISO 50001:2011 is door DEKRA Assurance Services GmbH officieel bewezen. Met Quentic hebt u alle actuele verbruikscijfers en kostenontwikkelingen voor elk bedrijfsmiddel direct bij de hand. Uitgebreidere analyses zijn heel gemakkelijk uit te voeren door automatisch berekende kencijfers en diepgaande evaluaties. Creëer met behulp van de milieubeheersoftware Quentic de optimale basis voor strategische beslissingen en een duurzame bedrijfsvoering.

Uitstekende kwaliteit

Test Quentic 14 dagen gratis

"Door de snelle visualisering van de kengetallen besparen we heel veel tijd. Bovendien maakt Quentic de besluitvorming makkelijker, met name bij maatregelen voor energiebesparing."

Thomas Wenning, verantwoordelijke voor energiemanagement en coördinator voor milieu-, brand- en arbeidsveiligheid, WITTE Automotive