Conform ISO 45001:2018

Quentic is geschikt voor het ondersteunen van uw managementsysteem conform ISO 45001.

Alle informatie paraat

U vindt doelgericht gegevens over veiligheidsmaatregelen, kwalificaties en het aantal ongevallen.

Eenvoudig met een muisklik

Risicobeoordelingen en bedrijfsinstructies stelt u eenvoudig op per muisklik.

Verhoog efficiëntie

Zorg voor heldere verantwoordelijkheden en vloeiende werkstromen: zo bespaart u tijd en geld.

Met Quentic hebt u de gezondheidszorg en arbeidsveiligheid binnen uw onderneming volledig in eigen hand. Quentic ondersteunt uw managementsysteem conform ISO 45001:2018, dit is door DEKRA Assurance Services GmbH officieel aangetoond. De perfecte keuze voor uw eigen certificering.

Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en meervoudige verwerking behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management. U kunt op eenvoudige wijze voldoen aan de wettelijke verplichtingen, de arbeidsomstandigheden controleren en verbeteren alsmede uw aansprakelijkheidsrisico aanzienlijk verlagen.

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Uitstekende kwaliteit

ISO certificering behalen!

ISO 45001 en VCA

Gratis On-Demand webinar

ISO 45001 is een hulpmiddel om systematisch invulling te geven aan de wettelijke verplichting voor werkgevers. Organisaties die werken volgens ISO 45001 laten zien dat zij gestructureerd zorg kunnen dragen voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers. De VCA staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemers’ en zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Beide normen richten zich op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk; maar wat zijn nou de verschillen? In dit webinar vertalen wij, in samenwerking met Bureau Veritas Certification, onze expertise in toegankelijke kennis. 

Inhoud

  • Wat is ISO 45001: 2018?
  • Wat is VCA 2017/6.0?
  • Belangrijkste verschillen
  • Belangrijkste eisen
  • Hoe nu verder?
  • Implementatie in Quentic 
  • ISO 45001 certificering behalen

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties