+31 20 491 9141
  • Near-misssoftware

    Steeds zicht op kritieke voorvallen en bijna-ongevallen

Met Quentic heeft u zicht op Near-Miss-situaties van de onderneming en zet u verbeteringen doelgericht in. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Met de softwareoplossing Quentic documenteert u Near-Miss-situaties centraal en verkrijgt u met een muisklik de nodige evaluaties. Is in uw onderneming een snelle communicatie noodzakelijk dan kan iedere medewerker ook zelf een incident melden - ofwel in het systeem of onderweg via de app. Het analyseren van de oorzaken en het treffen van maatregelen vindt aansluitend plaats, zodat soortgelijke incidenten voortaan kunnen worden voorkomen. Als er zich een ongeval voordoet, kunt u op eenvoudige wijze een ongevalsformulier invullen en verstuurt u die naar de desbetreffende instantie.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Een risicobeoordeling opstellen

Met Quentic gestructureerd en actueel met een muisklik

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties