Snel en eenvoudig

Bijna-ongevallen en ongevallen direct per app of in het systeem aan de verantwoordelijken melden.

Beter voorkomen

Analyseer oorzaken en maak verbeteringsmaatregelen.

Complete kengetallen

Automatische ongevallenstatistieken en berekening van ongevallencijfers zoals bijv. het aantal ongevallen per 1000 werknemers.

Privacy

Bescherming van gevoelige gegevens door een gedifferentieerd gebruikersbevoegdhedenconcept.

Met Quentic heeft u zicht op Near-Miss-situaties van de onderneming en zet u verbeteringen doelgericht in. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Met de softwareoplossing Quentic documenteert u Near-Miss-situaties centraal en verkrijgt u met een muisklik de nodige evaluaties. Is in uw onderneming een snelle communicatie noodzakelijk dan kan iedere medewerker ook zelf een incident melden - ofwel in het systeem of onderweg via de app. Het analyseren van de oorzaken en het treffen van maatregelen vindt aansluitend plaats, zodat soortgelijke incidenten voortaan kunnen worden voorkomen. Als er zich een ongeval voordoet, kunt u op eenvoudige wijze een ongevalsformulier invullen en verstuurt u die naar de desbetreffende instantie.

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Risicobeoordelingen

Met Quentic gestructureerd en actueel met een muisklik

Risico's herkennen

Leg informatie over bedrijfsmiddelen, activiteiten, ergonomie en gevaarlijke stoffen gestructureerd vast.

Veiligheidsmaatregelen

Bepaal welke maatregelen nodig zijn, rechtstreeks in Quentic.

Voorschriften in één oogopslag

Koppel automatisch toepasselijke voorschriften en verplichtingen, zoals bedrijfsinstructies.

Documenten delen

Actueel en transparant: informeer verantwoordelijken met een muisklik.

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties