+31 20 491 9141
  • De toonaangevende QHSE-software

    Quality, Health, Safety & Environmental Management – eenvoudig met Quentic

Met Quentic hebt u uw QHSE-management volledig onder controle. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Quentic is de gefundeerde softwareoplossing voor Quality, Health, Safety & Environment. Verkrijg ondernemingsbrede, actuele gegevens en bespaar tijd. De praktijkgerichte QHSE-software is zo flexibel gestructureerd dat het eenvoudig kan worden gekoppeld aan de individuele processen van uw onderneming. Standplaatsen, inrichtingen en bevoegdheden worden transparant afgebeeld en in verdere activiteiten betrokken. Of u nu met een handvol of honderden collega's werkt: passend bij hun taken krijgt een ieder toegang tot die bereiken die hij/zij nodig heeft, van het volledige overzicht van het management tot specifieke details.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties