+31 20 491 9141
  • Software voor arbeidsveiligheid en milieubeheer

    Rechtszeker. Modulair. Locatieonafhankelijk.

Met Quentic hebt u de arbeidsveiligheid binnen uw onderneming volledig in eigen hand. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

De centrale softwareoplossing is technisch volledig op het HSE-bereik afgemeten en garandeert bedrijfsbrede gestructureerde, actuele gegevens die tijd uitsparen. Quentic is zo flexibel gestructureerd dat het eenvoudig kan worden gekoppeld aan de individuele processen van uw onderneming. En als u slechts een onderdeel van de vele Quentic-modules wilt gebruiken - geen probleem! Stel uw werktuig op maat samen door alleen die modules te kiezen die u werkelijk nodig hebt.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Een risicobeoordeling opstellen

Met Quentic gestructureerd en actueel met een muisklik

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties