+31 20 491 9141

Goed voorbereid

Maak de voorbereiding en uitvoering van uw certificeringen eenvoudiger.

Intuïtieve bediening

Gemakkelijk te bedienen hulpmiddel voor alle personen die aan het auditproces deelnemen.

Certificering

Geschikt voor uw managementsystemen volgens ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Verhoog efficiëntie

Zorg voor heldere verantwoordelijkheden en vloeiende werkstromen: zo bespaart u tijd en geld.

Quentic is de juiste oplossing voor uw auditproces. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

De centrale softwareoplossing zorgt voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij continue controle en verbetering van ondernemingsprocessen. Profiteer van ondersteuning in alle fasen van een audit: van de planning en de uitvoering tot aan de opsporing en het wegnemen van non-conformiteiten. Daarbij zijn alle betrokkenen gebaat en levert het ook nog eens een mooie tijdbesparing op.

Met de module Risks & Audits hebt u zicht op alle geplande audits en inspecties voorbereid en kunt u voor ieder tijdstip gemakkelijk de juiste voorbereidingen treffen. U kiest heel gemakkelijk de juiste vragenlijst en vult deze desgewenst aan met extra vragen. Met een muisklik registreert u de auditdeelnemers en zorgt u ervoor dat zij per e-mail op de hoogte worden gesteld. Nu hoeft u alleen nog maar de vragenlijst te verspreiden en u bent helemaal klaar voor de audit!

Als de audit heeft plaatsgevonden, rapporteert u de resultaten in de vooraf bepaalde vorm. Op die manier is uniformiteit gewaarborgd en kunt u alle gegevens traceren. Als u tijdens een beoordeling constateert dat actie vereist is, kunt u rechtstreeks via Quentic corrigerende maatregelen initiëren, die vervolgens probleemloos worden doorgegeven aan de verantwoordelijke collega's. Via een muisklik wordt een auditrapport gegenereerd. Tal van evaluatiemogelijkheden maken de procedure compleet.

Hoe is het met de veiligheid en milieueffecten van de productie gesteld? Aspecten die voor de onderneming van belang zijn onderwerpt u in de module Risks & Audits aan een regelmatige beoordeling. De afzonderlijke factoren die kenmerkend zijn voor een bepaald aspect stelt u geheel naar keuze samen, zodat een en ander overeenkomt met de praktijk. Op die manier creëert u een beoordelingsplatform voor relevante resultaten, met inbegrip van een beoordelingsmatrix.

Kritieke voorvallen en bijna-ongevallen kunnen overzichtelijk worden gerapporteerd. Het analyseren van de oorzaken en het treffen van maatregelen vindt aansluitend plaats, zodat soortgelijke incidenten voortaan kunnen worden voorkomen. Als zich een ongeval voordoet, kunt u op eenvoudige wijze een ongevalsformulier invullen. Een evaluatie van de ongevallencijfers zorgt intern voor duidelijkheid.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Audits en certificeringen

Effectief uitvoeren met Quentic

Intern en extern

Voeg alle deelnemers naar behoefte toe. Iedereen kan snel op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Sjablonen gebruiken

De vragencatalogus en evaluatieschalen maken het voorbereiden en uitvoeren van een audit makkelijker.

Auditrapport genereren

Met slechts een paar klikken is uw auditrapport opgesteld - gestructureerd en transparant.

Goed voor uw CVP

De voortdurende verbetering van uw managementsysteem is gegarandeerd.

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties