+31 20 491 9141
  • De toonaangevende software voor de opstelling van bedrijfsinstructies

    Rechtszeker. Gestandaardiseerd. Locatieonafhankelijk.

Met Quentic hebt u uw bedrijfsinstructies volledig in eigen hand. Identificeer en evalueer de bronnen van gevaar van werkplekken, bedrijfsmiddelen en activiteiten van uw medewerkers. Leg beschermende maatregelen vast en stel uw bedrijfsinstructies eenvoudig met een muisklik samen. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Zijn uw bedrijfsinstructies nog up-to-date? De centrale Quentic-software maakt het opstellen van bedrijfsinstructies eenvoudiger dan ooit. U hebt centrale, vooraf geformuleerde aanwijzingen en symbolen tot uw beschikking en het samenstellen van alle gegevens kost niet meer dan een paar muisklikken. De gestandaardiseerde procedure zorgt voor uniformiteit en structuur en dat betekent: duidelijke richtlijnen voor alle betrokkenen.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Safety Management Trend Report 2019

Van ISO 45001 naar Industry 4.0 tot Safety Leadership: toonaangevende experts uit acht landen bespreken wat er dit jaar bij bedrijven in beweging is.

Een bedrijfsvoorschrift opstellen

Met een paar klikken naar een gestructureerd document - kinderlijk eenvoudig met Quentic

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties