Rechtszekerheid

Bescherm uzelf. Maak het gemakkelijker dan ooit om aan normen en wetten te voldoen.

Goed georganiseerd

Dankzij Quentic behoudt u uw veiligheidsinformatiebladen altijd in het oog en steeds actueel.

Alle papieren paraat

Opgesteld volgens voorschrift: de noodzakelijke transportpapieren voor uw transport van gevaarlijke goederen in een handomdraai.

Verhoog efficiëntie

Zorg voor heldere verantwoordelijkheden en vloeiende werkstromen: zo bespaart u tijd en geld.

Met Quentic hebt u uw beheer van gevaarlijke goederen volledig onder controle. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Met de centrale softwareoplossing controleert u de gezamenlijke opslag en het transport van gevaarlijke goederen via spoor, weg en water en maakt u de noodzakelijke transportdocumenten snel op. Met geringe organisatorische inspanningen verkrijgt u op deze manier meer rechtszekerheid en transparantie in uw onderneming. Ook uw Gevaarlijke stoffen met Quentic. Verschillende werk- en gevaarlijke stoffen worden uniform verwerkt en het kenmerk wordt gemakkelijk per muisklik toegepast. In een centraal overzicht van gevaarlijke stoffen ziet alle belangrijke informatie in een oogopslag. Verschillende veiligheidsinformatiebladen worden eveneens direct in het systeem gestructureerd en actueel gehouden.

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Uitstekende kwaliteit

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties