+31 20 491 9141
  • Software voor corporate responsibility

    Transparant. Modulair. Locatieonafhankelijk.

Met Quentic staat u op zeker voor Corporate Responsibility. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd duurzaamheidsmanagement.

Met de centrale Corporate Responsibility-software kunt u de sociale, ecologische en economische actiegebieden van uw bedrijf beoordelen. Creëer de basis voor de communicatie met uw stakeholders en verbind alle betrokkenen via een gemeenschappelijk platform. Quentic verbetert de informatie-uitwisseling en de ondernemingsbrede samenwerking en bundelt alle kengetallen van verschillende werkgebieden.

Uitstekende kwaliteit

Test Quentic 14 dagen gratis

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Markus Schönberger, teamleider Sustainability Controlling, Voith GmbH & Co. KGaA

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties