Eenvoudige procedure

De helder gestructureerde interface maakt het omgaan met duurzaamheidsgegevens gemakkelijk.

Gestandaardiseerde maten

Definieer uw eigen indicatoren, met inbegrip van reeds gemaakte catalogi.

Dat is teamwerk

Zo verloopt uw rapportageproces zonder problemen, zelfs bij een groot aantal deelnemers.

Betere gegevenskwaliteit

Gemelde kencijfers komen centraal bij elkaar, zijn uniform gestructureerd en gevalideerd.

Met Quentic staat u op zeker voor Corporate Responsibility. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd duurzaamheidsmanagement.

Met de centrale Corporate Responsibility-software kunt u de sociale, ecologische en economische actiegebieden van uw bedrijf beoordelen. Creëer de basis voor de communicatie met uw stakeholders en verbind alle betrokkenen via een gemeenschappelijk platform. Quentic verbetert de informatie-uitwisseling en de ondernemingsbrede samenwerking en bundelt alle kengetallen van verschillende werkgebieden.

Whitepaper over duurzaamheidsbeheer

12 voordelen van gestructureerd duurzaamheidsmanagement en hoe u systematisch een lijst opstelt van de eisen en invloeden van verschillende belanghebbenden en marktmogelijkheden, en hoe u de handelwijzen van uw onderneming hierop afstemt:

Uitstekende kwaliteit

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties