+31 20 491 9141
  • De professionele Energieaudit-software

    Rechtszeker. Modulair. Locatieonafhankelijk.

Quentic is het juiste antwoord op de verplichte energieaudits. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Quentic is de professionele softwareoplossing om uw energieaudits zeker uit te voeren. Of het nu gaat om uitvoering van energieaudits, identificatie of opheffing van niet-conformiteiten, met Quentic bespaart u waardevolle tijd en kunt u alle deelnemende personen zonder problemen in het auditproces opnemen. Dit zorgt voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij continue controle en verbetering van ondernemingsprocessen.

Audits geheel volgens plan

Sluiten Openen

Goed gepland is half gedaan: met Quentic hebt u zicht op alle geplande audits en inspecties voorbereid en kunt u voor ieder tijdstip gemakkelijk de juiste voorbereidingen treffen. U kiest heel gemakkelijk de juiste vragenlijst en vult deze desgewenst aan met extra vragen. Met een muisklik registreert u de auditdeelnemers en zorgt u ervoor dat zij per e-mail op de hoogte worden gesteld. Nu hoeft u alleen nog maar de vragenlijst te verspreiden en u bent helemaal klaar voor de audit!

Uniforme documentatie van resultaten

Sluiten Openen

Als de energieaudit heeft plaatsgevonden, rapporteert u de resultaten in de vooraf bepaalde vorm. Op die manier is uniformiteit gewaarborgd en kunt u alle gegevens traceren. Als u tijdens een beoordeling constateert dat actie vereist is, kunt u rechtstreeks via Quentic corrigerende maatregelen initiëren, die vervolgens probleemloos worden doorgegeven aan de verantwoordelijke collega's. Via een muisklik wordt een auditrapport gegenereerd. Tal van evaluatiemogelijkheden maken de procedure compleet.

Te allen tijde het doel voor ogen

Sluiten Openen

Via het beheerprogramma in Quentic bepaalt u de toekomstige doelstellingen voor uw werkplekken. Om de haalbaarheid van de gestelde voorwaarden te waarborgen, bepaalt u individuele doelstellingen en treft u de nodige maatregelen. Op die manier weten alle betrokkenen precies wat van hen wordt verwacht en beschikt iedereen over de nodige gegevens om aan die verwachting te voldoen. De vorderingen zijn in een oogopslag te zien in het overzicht.

Flexibele beoordelingen

Sluiten Openen

Hoe is het met de veiligheid en milieueffecten van de productie gesteld? Aspecten die voor de onderneming van belang zijn onderwerpt u in Quentic aan een regelmatige beoordeling. De afzonderlijke factoren die kenmerkend zijn voor een bepaald aspect stelt u geheel naar keuze samen, zodat een en ander overeenkomt met de praktijk. Op die manier creëert u een beoordelingsplatform voor relevante resultaten, met inbegrip van een beoordelingsmatrix.

Uitstekende kwaliteit

Test Quentic 14 dagen gratis

Audits en certificeringen

Effectief uitvoeren met Quentic

"Een van onze belangrijkste eisen was de afbeelding van ons totale energiebeheer op alle locaties in een centraal systeem. Met Quentic konden we eindelijk zinvolle kengetallen genereren."

Thomas Wenning, verantwoordelijke voor energiemanagement en coördinator voor milieu-, brand- en arbeidsveiligheid, WITTE Automotive