Eenvoudige certificering

Maak de voorbereiding en uitvoering van uw certificeringen eenvoudiger.

Normen altijd in beeld

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Intuïtieve bediening

Gebruiksvriendelijk voor alle personen die aan het auditproces deelnemen.

Bereik uw doel sneller

Alle auditgegevens zijn centraal gebundeld en in een zeer korte tijd bewerkt.

Quentic is het juiste antwoord op de verplichte energieaudits. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Quentic is de professionele softwareoplossing om uw energieaudits zeker uit te voeren. Of het nu gaat om uitvoering van energieaudits, identificatie of opheffing van niet-conformiteiten, met Quentic bespaart u waardevolle tijd en kunt u alle deelnemende personen zonder problemen in het auditproces opnemen. Dit zorgt voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij continue controle en verbetering van ondernemingsprocessen.

Goed gepland is half gedaan: met Quentic hebt u zicht op alle geplande audits en inspecties voorbereid en kunt u voor ieder tijdstip gemakkelijk de juiste voorbereidingen treffen. U kiest heel gemakkelijk de juiste vragenlijst en vult deze desgewenst aan met extra vragen. Met een muisklik registreert u de auditdeelnemers en zorgt u ervoor dat zij per e-mail op de hoogte worden gesteld. Nu hoeft u alleen nog maar de vragenlijst te verspreiden en u bent helemaal klaar voor de audit!

Als de energieaudit heeft plaatsgevonden, rapporteert u de resultaten in de vooraf bepaalde vorm. Op die manier is uniformiteit gewaarborgd en kunt u alle gegevens traceren. Als u tijdens een beoordeling constateert dat actie vereist is, kunt u rechtstreeks via Quentic corrigerende maatregelen initiëren, die vervolgens probleemloos worden doorgegeven aan de verantwoordelijke collega's. Via een muisklik wordt een auditrapport gegenereerd. Tal van evaluatiemogelijkheden maken de procedure compleet.

Via het beheerprogramma in Quentic bepaalt u de toekomstige doelstellingen voor uw werkplekken. Om de haalbaarheid van de gestelde voorwaarden te waarborgen, bepaalt u individuele doelstellingen en treft u de nodige maatregelen. Op die manier weten alle betrokkenen precies wat van hen wordt verwacht en beschikt iedereen over de nodige gegevens om aan die verwachting te voldoen. De vorderingen zijn in een oogopslag te zien in het overzicht.

Hoe is het met de veiligheid en milieueffecten van de productie gesteld? Aspecten die voor de onderneming van belang zijn onderwerpt u in Quentic aan een regelmatige beoordeling. De afzonderlijke factoren die kenmerkend zijn voor een bepaald aspect stelt u geheel naar keuze samen, zodat een en ander overeenkomt met de praktijk. Op die manier creëert u een beoordelingsplatform voor relevante resultaten, met inbegrip van een beoordelingsmatrix.

Uitstekende kwaliteit

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Audits en certificeringen

Effectief uitvoeren met Quentic

Intern en extern

Voeg alle deelnemers naar behoefte toe. Iedereen kan snel op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Sjablonen gebruiken

De vragencatalogus en evaluatieschalen maken het voorbereiden en uitvoeren van een audit makkelijker.

Auditrapport genereren

Met slechts een paar klikken is uw auditrapport opgesteld - gestructureerd en transparant.

Goed voor uw CVP

De voortdurende verbetering van uw managementsysteem is gegarandeerd.

"Een van onze belangrijkste eisen was de afbeelding van ons totale energiebeheer op alle locaties in een centraal systeem. Met Quentic konden we eindelijk zinvolle kengetallen genereren."