+31 20 491 9141
  • De toonaangevende software voor de beoordeling van bedreigingen

    Rechtszeker. Modulair. Locatieonafhankelijk.

Met Quentic hebt u uw bedreigingsbeoordelingen volledig in eigen hand. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden. Quentic levert u alles wat u nodig hebt en zorgt voor werkelijk geïntegreerd management.

Bedreigingen in de onderneming herkennen en evalueren gebeurt met de centrale softwareoplossing nu nog efficiënter. Met slechts enkele muisklikken zijn de bedreigingsbeoordelingen voor werk en gevaarlijke stoffen samengesteld. Per druk op de knop kunnen de noodzakelijk beschermingsmaatregelen voor de desbetreffende gevaren samengesteld worden. Daarmee verbetert u consequent de bestaande arbeidsomstandigheden.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties