+31 20 491 9141
  • Software voor veiligheidstrainingen

    Flexibel. Gebruiksvriendelijk. Locatieonafhankelijk.

Met Quentic coördineert u veiligheidstrainingen binnen uw bedrijf met gemak. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden.

Kwalificeringsmaatregelen coördineert u ook voor veel medewerkers gemakkelijk in Quentic. De centrale softwareoplossing zorgt voor flexibiliteit: stel multimediale leerinhouden op die iedere deelnemer aan de veiligheidstraining gemakkelijk op het eigen beeldscherm of de tablet kan volgen, inclusief bezoekers en externe bedrijven. Lastige afspraken komen te vervallen, iedere medewerker kan zijn opleiding geheel individueel in zijn dagverloop integreren.

Informatieverspreiding onder collega's en bezoekers

Sluiten Openen

De module Veiligheidstraining is bedoeld voor alle onderwerpen die te maken hebben met interne scholing en is ook geschikt voor het trainen van externe bedrijven. De leerstof wordt op een centrale locatie opgeslagen en gekoppeld aan de planning van trainingen. Zodra een les wordt vrijgegeven, hebben alle geplande deelnemers toegang tot de les: een vermelding op de persoonlijke pagina verwijst de medewerker naar de komende training. Externe deelnemers kunnen hun leerstof daarentegen via de bezoekersterminal of na aanmelding vooraf vanaf een willekeurige locatie oproepen.

Webgebaseerd leren

Sluiten Openen

Flexibiliteit met betrekking tot tijdstip en plaats is vooral bij een beroepsbegeleidende leerweg van belang. Bij een online training hoeven de deelnemers geen rekening te houden met elkaar, er hoeven geen bijeenkomsten te worden gepland en ook het reizen van en naar de opleidingslocatie vervalt. De organisatorisch rompslomp is dus beperkt en de training is perfect in te passen in de dagelijkse gang van zaken op het werk.

Belangrijke context illustratief gepresenteerd

Sluiten Openen

Op aansprekende wijze gepresenteerde leerstof werkt motivatieverhogend en versterkt het leereffect. De Quentic online trainingen bieden alle mogelijkheden hiertoe. Neem uw beschikbare presentatiesheets in de gebruikelijke lay-out over of creëer een nieuwe set sheets. Voeg afbeeldingen, videomateriaal en SCORM-inhoud toe en zorg voor een multimediale leerervaring. Het kant-en-klare scholingspakket wordt op ongecompliceerde wijze beschikbaar gesteld en wordt gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke navigatie.

Succesvol? Uitstekend!

Sluiten Openen

Na elke veiligheidstraining wordt getoetst of de leerstof volledig is begrepen. De voor de training verantwoordelijke bepaalt de aard en de omvang van deze toets, die door alle deelnemers wordt doorlopen. Na een succesvolle aflegging ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van zijn geslaagde deelname. En dat is nog niet alles: Quentic registreert automatisch over welke kwalificaties iemand beschikt en houdt hier bij de planning van vervolgscholingen rekening mee. Het documenteren van resultaten regelt zich zo bijna vanzelf.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties