Op tijd en gemakkelijk

Zet de leerinhoud online, zodat hij direct op pc of tablet kan worden opgeroepen.

Flexibele implementatie

Geringe organisatie en geen problemen met het maken van afspraken.

Leren wordt leuker

Creëer multimediale leerbelevingen en verhoog zo het leereffect.

Bespaar tijd

Alle resultaten worden automatisch behouden, certificaten worden met een muisklik opgesteld.

Met Quentic coördineert u veiligheidstrainingen binnen uw bedrijf met gemak. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden.

Kwalificeringsmaatregelen coördineert u ook voor veel medewerkers gemakkelijk in Quentic. De centrale softwareoplossing zorgt voor flexibiliteit: stel multimediale leerinhouden op die iedere deelnemer aan de veiligheidstraining gemakkelijk op het eigen beeldscherm of de tablet kan volgen, inclusief bezoekers en externe bedrijven. Lastige afspraken komen te vervallen, iedere medewerker kan zijn opleiding geheel individueel in zijn dagverloop integreren.

De module Veiligheidstraining is bedoeld voor alle onderwerpen die te maken hebben met interne scholing en is ook geschikt voor het trainen van externe bedrijven. De leerstof wordt op een centrale locatie opgeslagen en gekoppeld aan de planning van trainingen. Zodra een les wordt vrijgegeven, hebben alle geplande deelnemers toegang tot de les: een vermelding op de persoonlijke pagina verwijst de medewerker naar de komende training. Externe deelnemers kunnen hun leerstof daarentegen via de bezoekersterminal of na aanmelding vooraf vanaf een willekeurige locatie oproepen.

Flexibiliteit met betrekking tot tijdstip en plaats is vooral bij een beroepsbegeleidende leerweg van belang. Bij een online training hoeven de deelnemers geen rekening te houden met elkaar, er hoeven geen bijeenkomsten te worden gepland en ook het reizen van en naar de opleidingslocatie vervalt. De organisatorisch rompslomp is dus beperkt en de training is perfect in te passen in de dagelijkse gang van zaken op het werk.

Op aansprekende wijze gepresenteerde leerstof werkt motivatieverhogend en versterkt het leereffect. De Quentic online trainingen bieden alle mogelijkheden hiertoe. Neem uw beschikbare presentatiesheets in de gebruikelijke lay-out over of creëer een nieuwe set sheets. Voeg afbeeldingen, videomateriaal en SCORM-inhoud toe en zorg voor een multimediale leerervaring. Het kant-en-klare scholingspakket wordt op ongecompliceerde wijze beschikbaar gesteld en wordt gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke navigatie.

Na elke veiligheidstraining wordt getoetst of de leerstof volledig is begrepen. De voor de training verantwoordelijke bepaalt de aard en de omvang van deze toets, die door alle deelnemers wordt doorlopen. Na een succesvolle aflegging ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van zijn geslaagde deelname. En dat is nog niet alles: Quentic registreert automatisch over welke kwalificaties iemand beschikt en houdt hier bij de planning van vervolgscholingen rekening mee. Het documenteren van resultaten regelt zich zo bijna vanzelf.

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Uitstekende kwaliteit

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties