Op tijd en gemakkelijk

Onderricht via de bezoekersterminal of na aanmelding vooraf vanaf een willekeurige locatie oproepen.

Flexibele implementatie

Geringe organisatie en geen lange wachttijden voor bezoekers.

Meertaligheid

Vreemde taal? Geen probleem! Er zijn al meer dan 15 talen ingevoerd.

Bespaar tijd

Alle resultaten worden automatisch behouden, certificaten worden direct opgesteld.

Met Quentic coördineert u trainingen voor externe bedrijven en bezoekers met gemak. Provisorische alleenstaande oplossingen, chaotische lijstjes en eindeloze tabellen behoren tot het verleden.

Kwalificeringsmaatregelen coördineert u ook voor veel externe bedrijven gemakkelijk in Quentic. De centrale softwareoplossing zorgt voor flexibiliteit: stel multimediale leerinhouden op die iedere bezoeker eenvoudig op de terminal van het bedrijf of een tablet kan volgen. Wilt u externe bedrijven al van te voren trainen? Per link kan de training eenvoudig onderweg opgeroepen en doorlopen worden. Onafhankelijk van tijd of locatie en uniform in Quentic gedocumenteerd.

De leerstof wordt op een centrale locatie opgeslagen en gekoppeld aan de planning van trainingen. Externe bedrijven kunnen hun leerstof daarentegen via de bezoekersterminal of na aanmelding vooraf vanaf een willekeurige locatie oproepen.

Op aansprekende wijze gepresenteerde leerstof werkt motivatieverhogend en versterkt het leereffect. De software biedt alle mogelijkheden hiertoe. Neem uw beschikbare presentatiesheets in de gebruikelijke lay-out over of creëer een nieuwe set sheets. Voeg afbeeldingen, videomateriaal en SCORM-inhoud toe en zorg voor een multimediale leerervaring. Het kant-en-klare scholingspakket wordt op ongecompliceerde wijze beschikbaar gesteld en wordt gekenmerkt door een gebruiksvriendelijke navigatie.

Na elke training voor externe bedrijven wordt getoetst of de leerstof volledig is begrepen. De voor de training verantwoordelijke bepaalt de aard en de omvang van deze toets, die door alle deelnemers wordt doorlopen. Na een succesvolle aflegging ontvangt de deelnemer een certificaat als bewijs van zijn geslaagde deelname. En dat is nog niet alles: Quentic registreert automatisch over welke kwalificaties iemand beschikt en houdt hier bij de planning van vervolgscholingen rekening mee. Het documenteren van resultaten regelt zich zo bijna vanzelf.

Whitepaper ISO 45001

De nieuwe norm voor managementsystemen voor gezond en veilig werken is de opvolger van de huidige norm BS OHSAS 18001. Lees hier hoe u kunt profiteren van de voordelen van ISO 45001, hoe u aan de vereisten voldoet en hoe u de certificering behaalt.

Uitstekende kwaliteit

ISO 45001 en VCA

Gratis On-Demand webinar

ISO 45001 is een hulpmiddel om systematisch invulling te geven aan de wettelijke verplichting voor werkgevers. Organisaties die werken volgens ISO 45001 laten zien dat zij gestructureerd zorg kunnen dragen voor de veiligheid en gezondheid van hun werknemers. De VCA staat voor ‘Veiligheids Checklist Aannemers’ en zorgt ervoor dat zowel werkgevers als werknemers bewust zijn van de gevaren om zich heen. Beide normen richten zich op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk; maar wat zijn nou de verschillen? In dit webinar vertalen wij, in samenwerking met Bureau Veritas Certification, onze expertise in toegankelijke kennis. 

Inhoud

  • Wat is ISO 45001: 2018?
  • Wat is VCA 2017/6.0?
  • Belangrijkste verschillen
  • Belangrijkste eisen
  • Hoe nu verder?
  • Implementatie in Quentic 
  • ISO 45001 certificering behalen

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties