In een handomdraai rapporteren

Moeiteloos rapporten genereren voor het management met Quentic

Zicht houden op kengetallen

De kengetalleneditor maakt het mogelijk: kengetallen uitzoeken en individueel aanvullen.

Rapporten per muisklik

Selecteer een periode: evaluaties en schema's worden snel gemaakt.

Teamwerk

Geautomatiseerde berichten per e-mail voor informatie-uitwisseling en probleemloze workflows.

Documenten beheren

Versionering, archivering, integratie en vrijgaven beheren - gestructureerd en transparant.

Rapporteren van HSE-kengetallen

De bedrijfsvoering heeft op korte termijn informatie nodig over de actuele verbruiksgegevens van alle vestigingen. Bovendien worden accurate kengetallen verlangd die een vergelijking van de milieuprestaties mogelijk maken.

Met Quentic reageert u snel en flexibel. Selecteer de gewenste periode voor het verbruik en verkrijg overzichtelijke diagrammen.

Combineer de kerncijfers gemakkelijk met de bewerkingsfunctie voor kengetallen. U verkrijgt de evaluatie met een druk op de knop en kunt die onmiddellijk per e-mail versturen. Klaar!

Quentic biedt niet alleen een snelle toegang tot belangrijke HSE-kengetallen binnen het bereik van milieumanagement. Op eenvoudige wijze kunt u de actuele statistiek van gebeurtenissen, zoals milieuschade of persoonlijk letsel, een overzicht van verloren werkdagen, onzekere situaties of ongelukken, leveren. De mogelijkheden van Quentic zijn grenzeloos.

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

"Quentic stelt ons als wereldwijde onderneming in staat om milieurelevante processen te standaardiseren en maximale transparantie te creëren. Dit loont voor ons, zowel vanuit milieuoogpunt als vanuit economisch oogpunt".

X