• In een handomdraai rapporteren

    Moeiteloos rapporten genereren voor het management met Quentic

Rapporteren van HSE-kengetallen

De bedrijfsvoering heeft op korte termijn informatie nodig over de actuele verbruiksgegevens van alle vestigingen. Bovendien worden accurate kengetallen verlangd die een vergelijking van de milieuprestaties mogelijk maken.

Met Quentic reageert u snel en flexibel. Selecteer de gewenste periode voor het verbruik en verkrijg overzichtelijke diagrammen.

Bewerkingsfunctie voor kengetallen

Sluiten Openen

Combineer de kerncijfers gemakkelijk met de bewerkingsfunctie voor kengetallen. U verkrijgt de evaluatie met een druk op de knop en kunt die onmiddellijk per e-mail versturen. Klaar!

Statistieken voor alle vakgroepen

Sluiten Openen

Quentic biedt niet alleen een snelle toegang tot belangrijke HSE-kengetallen binnen het bereik van milieumanagement. Op eenvoudige wijze kunt u de actuele statistiek van gebeurtenissen, zoals milieuschade of persoonlijk letsel, een overzicht van verloren werkdagen, onzekere situaties of ongelukken, leveren. De mogelijkheden van Quentic zijn grenzeloos.

Test Quentic 14 dagen gratis

"Quentic stelt ons als wereldwijde onderneming in staat om milieurelevante processen te standaardiseren en maximale transparantie te creëren. Dit loont voor ons, zowel vanuit milieuoogpunt als vanuit economisch oogpunt".

Andreas Mayer, Head of Environment and Sustainability Management, Alfred Kärcher GmbH