Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web gebaseerde software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af. U behoudt steeds het overzicht; of u uw gegevens nu globaal bekijkt of heeft ingezoomd op gedetailleerde gegevens van een specifiek vakgebied.

Quentic verbindt alle afdelingen binnen uw organisatie en brengt alle betrokkenen - op basis van hun werkzaamheden - samen in één systeem.

Op deze manier worden individuele werkfasen van verschillende afdelingen met elkaar verbonden. Zo zijn uw HSE- en duurzaamheidsprocessen eenvoudig te traceren, omdat ze in één database zijn samengevoegd.

Quentic enthousiasmeert haar gebruikers door betrouwbaar en gebruikersvriendelijk te zijn. De geschiktheid voor uw managementsysteem conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001 is officieel bewezen. Quentic volgt consequent de huidige technische standaarden. Bovendien maakt Quentic gebruik van feedback van de gebruikers. De moderne SaaS-technologie maakt een flexibele inzet via de browser mogelijk.

Onze gevarieerde referenties bewijzen dat u op Quentic kunt voortbouwen, in welke branche u ook actief bent. Middelgrote ondernemingen, grote ondernemingen, leveranciers of productiebedrijven - met Quentic kunt u uw taken gemakkelijk uitvoeren. Uw bedrijfsstructuren worden overzichtelijk in kaart gebracht, zodat u uw systeem aan uw individuele situatie kunt aanpassen.

Quentic combineert gespecialiseerde modules op het gebied van arbeidsveiligheid, milieu-, energie- en duurzaamheidsbeheer. Selecteer daaruit de componenten die van toepassing zijn voor uw onderneming. Combineer meerdere modules, zodat er een tool op maat ontstaat. Een totaal pakket of een specifieke uitbreiding voor een vakgebied – u heeft de regie in handen. 

Wereldwijde spelers profiteren van de meertalige functionaliteit. Het pakket is o.a. in de volgende talen beschikbaar: Duits, Engels, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Tsjechisch, Chinees, Pools, Zweeds, Fins en Deens. Zo maakt Quentic het mogelijk voor internationale en multinationale organisaties om via één centraal platform te communiceren, waardoor talloze processen aanzienlijk efficiënter worden.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Uitstekende kwaliteit

Mobiel gebruik voor meer comfort

Quentic - wanneer, waar en hoe u het wilt!

Op pc, notebook, tablet of via de app: de innovatieve technologie van Quentic biedt u alle mogelijkheden die u nodig heeft.

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

Het systeem kent uw taken

En zet de bijbehorende oplossingen klaar.

Tevreden gebruikers zijn onze beste referenties

  • Vaillant GmbH
  • B. Braun Melsungen AG
  • FTE automotive GmbH
  • TMD Friction EsCo GmbH
  • INEOS Phenol GmbH
  • Faurecia Autositze GmbH

X