De softwareoplossing

voor arbeidsveiligheid, milieu- en kwaliteitsbeheer en duurzaamheid

Wat is Quentic?

Quentic is een modulaire, cloudgebaseerde softwareoplossing waarmee u eenvoudig alle eisen op het gebied van arbeids- en milieuveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit kunt bijhouden. De talrijke functies helpen u bij het documenteren, evalueren en controleren van bedrijfsprocessen, terwijl u alle HSEQ- en ESG-stakeholders samenbrengt in één systeem. Gebruik het Quentic Platform via de browser vanaf uw werkplek of gebruik de Quentic App wanneer u onderweg bent.

Waarom Quentic?

Quentic geeft u een holistic platform en verbindt alle betrokken partijen. Officieel gecertificeerd en geschikt voor ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ISO 50001, bespaart Quentic u niet alleen tijd, maar borgt het ook kwaliteit en wettelijke compliance. In plaats van complexe lijsten te beheren, kan elke medewerker zonder veel moeite betrokken worden bij HSEQ/ESG-processen.

Wie gebruikt Quentic?

Van MKB tot grote ondernemingen, van fabrikanten tot dienstverleners, Quentic is flexibel genoeg om aan te sluiten bij elke bedrijfsstructuur en branche. Internationale bedrijven profiteren van het meertalige softwareconcept, dat samenwerking bevordert en evaluaties in verschillende landen mogelijk maakt. Kom in contact met ons en onze gebruikers via de Quentic Community!

Quentic verbindt alle afdelingen binnen uw organisatie en brengt alle betrokkenen - op basis van hun werkzaamheden - samen in één systeem.

Op deze manier worden individuele werkfasen van verschillende afdelingen met elkaar verbonden. Zo zijn uw HSE- en duurzaamheidsprocessen eenvoudig te traceren, omdat ze in één database zijn samengevoegd.

Quentic enthousiasmeert haar gebruikers door betrouwbaar en gebruikersvriendelijk te zijn. De geschiktheid voor uw managementsysteem conform ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ISO 50001 is officieel bewezen. Quentic volgt consequent de huidige technische standaarden. Bovendien maakt Quentic gebruik van feedback van de gebruikers. De moderne SaaS-technologie maakt een flexibele inzet via de browser mogelijk.

Onze gevarieerde referenties bewijzen dat u op Quentic kunt voortbouwen, in welke branche u ook actief bent. Middelgrote ondernemingen, grote ondernemingen, leveranciers of productiebedrijven - met Quentic kunt u uw taken gemakkelijk uitvoeren. Uw bedrijfsstructuren worden overzichtelijk in kaart gebracht, zodat u uw systeem aan uw individuele situatie kunt aanpassen.

Quentic combineert gespecialiseerde modules op het gebied van arbeidsveiligheid, milieu-, energie- en duurzaamheidsbeheer. Selecteer daaruit de componenten die van toepassing zijn voor uw onderneming. Combineer meerdere modules, zodat er een tool op maat ontstaat. Een totaal pakket of een specifieke uitbreiding voor een vakgebied – u heeft de regie in handen. 

Wereldwijde spelers profiteren van de meertalige functionaliteit. Het pakket is o.a. in de volgende talen beschikbaar: Duits, Engels, Engels, Spaans, Frans, Portugees, Italiaans, Nederlands, Tsjechisch, Chinees, Pools, Zweeds, Fins en Deens. Zo maakt Quentic het mogelijk voor internationale en multinationale organisaties om via één centraal platform te communiceren, waardoor talloze processen aanzienlijk efficiënter worden.

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

 

Mobiel gebruik voor meer comfort

Quentic - wanneer, waar en hoe u het wilt!

Op pc, notebook, tablet of via de app: de innovatieve technologie van Quentic biedt u alle mogelijkheden die u nodig heeft.

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

Het systeem kent uw taken

En zet de bijbehorende oplossingen klaar.

Enthousiaste Quentic klanten

Ook in uw branche!

  • Wincor Nixdorf Manufacturing GmbH
  • Vattenfall Europe Information Services GmbH
  • Faurecia Autositze GmbH
  • DANONE GmbH
  • FTE automotive GmbH
  • GEA Refrigeration Germany GmbH
  • Dynapac GmbH
  • Festool GmbH

Ongeacht of u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming bent, de Quentic software oplossing is altijd op maat. Meer dan 900 bedrijven uit de meest uiteenlopende branches vertrouwen al vele jaren succesvol op ons wereldwijd getest systeem.

X