Up-to-date bedrijfsinstructies

Een gestructureerd document in een paar klikken - een fluitje van een cent met Quentic

Eenvoudige bediening

Voer alle relevante inhoud in het comfortabele invoerscherm in.

"Wenk"-teken

Gebod, verbod, waarschuwing? Grijp terug op gestandaardiseerde "wenk"-tekens - b.v. overeenkomstig ISO 7010.

Digitaal of print

Met een paar klikken is uw document klaar voor afdrukken of verzending per e-mail.

Actueel document

Verantwoordelijkheden, termijnen en onderzoeken - met Quentic zijn uw documenten altijd actueel.

Bedrijfsvoorschriften

Met Quentic maakt u uw bedrijfsinstructies op een gestandaardiseerde manier en vervult u eenvoudig uw wettelijke verplichtingen. Met slechts enkele klikken stelt u de nodige instructies en symbolen samen volgens de veelgebruikte norm ISO 7010:2019 - en uw document is klaar!

  • Toepassingsgebied
  • Gevaar voor mens en milieu
  • Veiligheidsmaatregelen en gedragsregels
  • Gedrag bij storingen
  • Gedrag bij ongelukken, eerste hulp
  • Onderhoud, verzorging en verwijdering

Vervul nu nog gemakkelijker uw plicht om werknemers op gevaren te wijzen en veiligheidsmaatregelen te nemen.

Om welke activiteit of welke gevaarlijke stof gaat het? Welke bedrijfsmiddelen zijn getroffen? Welke gevaren, veiligheidsmaatregelen of verwijzingen naar eerste hulp, onderhoud en verwijdering moeten in acht genomen worden? Het gemakkelijke invoerscherm in Quentic biedt u verschillende velden om de door de beroepsvereniging voorgestelde inhoud comfortabel en overzichtelijk in te voeren.

Maak bovendien gebruik van de gebruikelijke gebods- en verbodstekens, evenals brandveiligheids- en nooduitgangstekens. U kunt de gewenste symbolen met één muisklik selecteren uit de volledige verzameling van ISO 7010:2019-conform items. Noodzakelijke opleidingsmaatregelen en uitgevoerde Risicobeoordelingen zijn duidelijk aan elkaar gekoppeld, zodat alle gerelateerde informatie op één plaats is verzameld.

Aanvullend wordt het infopakket uitgeprint om uit de hangen of het gaat online om te delen met collega's. Dankzij het gestandaardiseerde proces zijn uw data uniform gestructureerd en dat spaart tijd.

Informatie over termijnen, verantwoordelijkheden en toepassingsgebieden definieert u centraal in het documentenbeheer. Zo is nauwkeurig gedefinieerd wie wanneer, wat en hoe moet opstellen en onderzoeken.

"In één oogopslag ziet u welke manager deel uitmaakt van welk proces en om welke documenten het gaat. Deze functie is zeer nuttig in ons dagelijks werk".

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

Quentic Gevaarlijke stoffen

Met de juiste software hebt u volledige controle over uw gevaarlijke stoffen. Deze video toont u hoe de Quentic-module u helpt om aan wettelijke voorschriften te voldoen en met minimale inspanningen voor maximale …

Video bekijken

Pirelli Deutschland GmbH

Hoe kunnen leveranciers aan de automobielindustrie de strenge wettelijke voorschriften handhaven en de audits doorstaan en tegelijkertijd niets aan concurrentiekracht inboeten? Lees hier hoe Pirelli met Quentic op veilig …

Succesverhaal lezen
Toon meer
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X