Eenvoudige bediening

Voer alle relevante inhoud in het comfortabele invoerscherm in.

"Wenk"-teken

Gebod, verbod, waarschuwing? Grijp terug op gestandaardiseerde "wenk"-tekens.

Digitaal of print

Met een paar klikken is uw document klaar voor afdrukken of verzending per e-mail.

Actueel document

Verantwoordelijkheden, termijnen en onderzoeken - met Quentic zijn uw documenten altijd actueel.

Bedrijfsvoorschriften

Met Quentic maakt u uw bedrijfsinstructies op een gestandaardiseerde manier en vervult u eenvoudig uw wettelijke verplichtingen. Met slechts enkele klikken stelt u de nodige instructies en symbolen samen - uw document is klaar!

  • Toepassingsgebied
  • Gevaar voor mens en milieu
  • Veiligheidsmaatregelen en gedragsregels
  • Gedrag bij storingen
  • Gedrag bij ongelukken, eerste hulp
  • Onderhoud, verzorging en verwijdering

Vervul nu nog gemakkelijker uw plicht om werknemers op gevaren te wijzen en veiligheidsmaatregelen te nemen.

Om welke activiteit of welke gevaarlijke stof gaat het? Welke bedrijfsmiddelen zijn getroffen? Welke gevaren, veiligheidsmaatregelen of verwijzingen naar eerste hulp, onderhoud en verwijdering moeten in acht genomen worden? Het gemakkelijke invoerscherm in Quentic biedt u verschillende velden om de door de beroepsvereniging voorgestelde inhoud comfortabel en overzichtelijk in te voeren.

Maak bovendien gebruik van de gebruikelijke gebods- en verbodstekens, evenals brandveiligheids- en nooduitgangstekens. Koppel de relevante Risicobeoordelingen en verplichte kwalificaties aan elkaar.

Aanvullend wordt het infopakket uitgeprint om uit de hangen of het gaat online om te delen met collega's. Dankzij het gestandaardiseerde proces zijn uw data uniform gestructureerd en dat spaart tijd.

Informatie over termijnen, verantwoordelijkheden en toepassingsgebieden definieert u centraal in het documentenbeheer. Zo is nauwkeurig gedefinieerd wie wanneer, wat en hoe moet opstellen en onderzoeken.

"De externe adviseurs konden heel simpel en rechtstreeks via Quentic worden geïntegreerd. Nadat toegangsrechten waren verleend, konden ze de risicobeoordelingen op basis van hun inspecties direct invoeren in het systeem. Daardoor zaten alle betrokkenen op één lijn."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

ENGIE Deutschland AG

Hoe kan de veiligheid van alle personen op de werkvloer gegarandeerd worden? ENGIE Deutschland kiest voor Quentic. Het bedrijf gebruikt de software op alle afdelingen en voldoet zo ook aan de vereisten van OHSAS 18001 en …

Succesverhaal lezen

Quentic Gevaarlijke stoffen

Met de juiste software hebt u volledige controle over uw gevaarlijke stoffen. Deze video toont u hoe de Quentic-module u helpt om aan wettelijke voorschriften te voldoen en met minimale inspanningen voor maximale …

Video bekijken
Toon meer
Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.