Duidelijkheid scheppen en workflows optimaliseren

Met de Quentic-softwaremodule Processen

Eenduidige procedure

Creëer operationele standaarden voor medewerkers zodat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Eenvoudige grafieken

Procesdiagrammen verduidelijken wat en wanneer er iets moet gebeuren. Creëer deze snel en eenvoudig.

Interactieve wegwijzers

Een klik in de grafiek – en de beschreven procedure kan zo worden uitgevoerd.

Directe toegang

Praktische overzichten leveren direct alle procesinformatie die u nodig heeft.

Quentic Processen

De Quentic Processen module voegt extra functies toe aan uw Quentic Core, waardoor u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Creëer richting door middel van een duidelijke koers, zodat elke medewerker weet hoe hij/zij zijn of haar taken moet uitvoeren.

Geef vorm aan al uw bedrijfsprocessen met de Quentic Processen module. Met grafieken kunt u het verloop van de actie illustreren; Zo hoeven de collega's alleen nog door de afzonderlijke processtappen te navigeren. De automatische koppeling van diverse documenten is verzekerd, zodat alle doelstellingen onmiddellijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

De belangrijkste functies in een overzicht

Functies van de Quentic-module Processen

Procesvormgeving volgens de hoogste standaard

Hoe complexer bedrijfsprocessen zijn en hoe meer personen daarin een actieve rol spelen, des te belangrijker zijn precies op elkaar afgestemde procedures. Creëer voor iedere procesplanning resp. vormgeving gemeenschappelijke standaarden voor elke betrokkene. Quentic levert hiervoor de passende tool en zorgt reeds bij de procesvormgeving zelf voor heldere systematiek.

Meer informatie

Procesdiagrammen: overzichtelijk en interactief

Als een proces inhoudelijk is gedefinieerd, dan zorgt een heldere visualisering ervoor dat de vereiste handelingen snel en duidelijk zijn af te lezen. De toepassing van gestandaardiseerde afbeeldingen verhoogt de zeggingskracht en zorgt voor een efficiënte notering. Quentic volgt het EPC-model en maakt de intuïtieve creatie van foutloze procesdiagrammen mogelijk, die door de gebruikers interactief kunnen worden toegepast.

Meer informatie

Alle processen in een oogopslag

U kunt met Quentic naast afzonderlijke bedrijfsprocessen ook gehele procesoverzichten afbeelden om de wisselwerkingen tussen diverse processen te verduidelijken. De praktische Procesverkenner zorgt ervoor dat iedere medewerker doelgericht door alle proceseisen kan navigeren en naar behoefte van een globaal overzicht kan overschakelen naar details op het niveau van een enkele processtap.

Meer informatie

Procesverwerking conform criteria

Het procesbeheer van Quentic ondersteunt u bij de vormgeving en visualisering van processen. Stel duidelijke instructies voor handelwijzen op waarmee uw medewerkers hun taken volgens uw specificaties op gebied van wettelijke naleving kunnen uitvoeren. En dat is nog niet alles: de procesdiagrammen kunnen interactief worden gebruikt en maken het zo nog gemakkelijker voor de gebruiker om de gedefinieerde stappen direct in concrete handelingen om te zetten.

Meer informatie

"In één oogopslag ziet u welke manager deel uitmaakt van welk proces en om welke documenten het gaat. Deze functie is zeer nuttig in ons dagelijks werk".

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X