Eenduidige procedure

Creëer operationele standaarden voor medewerkers zodat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Eenvoudige grafieken

Procesdiagrammen verduidelijken wat en wanneer er iets moet gebeuren. Creëer deze snel en eenvoudig.

Interactieve wegwijzers

Een klik in de grafiek – en de beschreven procedure kan zo worden uitgevoerd.

Directe toegang

Praktische overzichten leveren direct alle procesinformatie die u nodig heeft.

Quentic Processen

De Quentic Processen module voegt extra functies toe aan uw Quentic Core, waardoor u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Creëer richting door middel van een duidelijke koers, zodat elke medewerker weet hoe hij/zij zijn of haar taken moet uitvoeren.

Geef vorm aan al uw bedrijfsprocessen met de Quentic Processen module. Met grafieken kunt u het verloop van de actie illustreren; Zo hoeven de collega's alleen nog door de afzonderlijke processtappen te navigeren. De automatische koppeling van diverse documenten is verzekerd, zodat alle doelstellingen onmiddellijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Test Quentic 14 dagen gratis