Duidelijkheid scheppen en workflows optimaliseren

Met de Quentic-softwaremodule Processen

Eenduidige procedure

Creëer operationele standaarden voor medewerkers zodat iedereen op dezelfde golflengte zit.

Eenvoudige grafieken

Procesdiagrammen verduidelijken wat en wanneer er iets moet gebeuren. Creëer deze snel en eenvoudig.

Interactieve wegwijzers

Een klik in de grafiek – en de beschreven procedure kan zo worden uitgevoerd.

Directe toegang

Praktische overzichten leveren direct alle procesinformatie die u nodig heeft.

Quentic Processen

De Quentic Processen module voegt extra functies toe aan uw Quentic Core, waardoor u uw bedrijfsprocessen kunt optimaliseren. Creëer richting door middel van een duidelijke koers, zodat elke medewerker weet hoe hij/zij zijn of haar taken moet uitvoeren.

Geef vorm aan al uw bedrijfsprocessen met de Quentic Processen module. Met grafieken kunt u het verloop van de actie illustreren; Zo hoeven de collega's alleen nog door de afzonderlijke processtappen te navigeren. De automatische koppeling van diverse documenten is verzekerd, zodat alle doelstellingen onmiddellijk in de praktijk kunnen worden gebracht.

"In één oogopslag ziet u welke manager deel uitmaakt van welk proces en om welke documenten het gaat. Deze functie is zeer nuttig in ons dagelijks werk".

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

INEOS Köln

Geen ongevallen en geen milieu-incidenten: dat was het ambitieuze doel van het chemiebedrijf INEOS in Keulen. Lees hier hoe Quentic daarbij met succes gebruikt werd om een register van gevaarlijke stoffen en …

Succesverhaal lezen

Pirelli Deutschland GmbH

Hoe kunnen leveranciers aan de automobielindustrie de strenge wettelijke voorschriften handhaven en de audits doorstaan en tegelijkertijd niets aan concurrentiekracht inboeten? Lees hier hoe Pirelli met Quentic op veilig …

Succesverhaal lezen

DATEV eG

Hoe kan een managementsysteem voor gevaarlijke stoffen snel en efficiënt aan nieuwe verordeningen aangepast worden? Lees hier hoe DATEV de software gebruikt als solide oplossing voor het beheer van gevaarlijke stoffen.

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X