Audits

Verbeter uw kwaliteitsmanagement met gefundeerde processen! Praktijkkennis voor de optimale implementatie van interne en externe audits.

Audits

Filter selecteren
Audits

Het Turtle Diagram

De Turtle-methode is een ingenieus instrument voor procesanalyse. Het brengt de belangrijkste parameters op één A4-tje in kaart - snel, overzichtelijk en transparant!

Vakbijdrage lezen
Audits, Milieu & duurzaamheid

Whitepaper ISO 14001

Deskundige kennis over ISO 14001-certificering weergegeven in een duidelijk, beknopt en begrijpelijk formaat met checklists en concrete implementatieplanning. Uw handleiding naar de internationale norm voor …

Whitepaper downloaden
Audits

Quentic Risks & Audits

Zorg voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij de controle van uw bedrijfsprocessen. In deze video leert u hoe Quentic u in alle fases van interne en externe audits ondersteunt.

Video bekijken
Arbeidsveiligheid, Audits

Oerlikon Metco GmbH

Hoe kan milieu- en grondstoffenmanagement op efficiënte wijze in alle vestigingen over de  hele wereld gewaarborgd worden? Het wereldwijd actieve technologiebedrijf Voith slaagt er sinds 2011 samen met Quentic in.

Video bekijken
Arbeidsveiligheid, Gevaarlijke stoffen, Audits, Milieu & duurzaamheid

ISP Marl GmbH

Het middelgrote chemiebedrijf ISP Marl GmbH is dankzij Quentic klaar voor de toekomst. Een beter en efficiënter documentenbeheer en de bescherming van mens en milieu staan daarbij centraal.

Succesverhaal lezen
Arbeidsveiligheid, Audits

Olvi Oyj Ltd.

Hoe optimaliseer je de veiligheid in een bedrijf voortdurend? Olvi Limited slaagt er met Quentic in om de veiligheidsnormen hoger dan ooit te stellen en kon het aantal incidenten en ongevallen dankzij de Quentic App tot …

Succesverhaal lezen

X