Meer als zomaar software

Bij Quentic bent u altijd in goede handen - juridisch en technisch

Met Quentic kunt u onmiddellijk beginnen. Indien nodig, krijgt u bijkomende hulp via Quentic GmbH: wij identificeren met u het toepassingsscenario en vinden de juiste manier om Quentic in uw ondernemingsstructuur te integreren.

Onze consultants met industriebrede ervaring en technische expertise geven u graag raad. Op aanvraag helpen wij u bij de invoering van Quentic bij de toekomstige gebruikers. Of het nu om een workshop, scholing of opstelling van een trainingssysteem gaat, u beslist waar u kiest voor onze medewerking. Ook bestaande Importeren van gegevens zoals voor u probleemloos naar Quentic. Voor alle vragen over het gebruik staat ons competente supportteam klaar: gewoon bellen of een e-mail sturen.

We zorgen er voor dat Quentic ook in de toekomst actueel en werkzaam blijft. Voortdurende ontwikkeling en regelmatige updates verzekeren u het beste op technisch niveau.

"We zijn er trots op dat klanten ons in enquêtes herhaaldelijk de beste scores geven voor onze service en ondersteuning. We werken er elke dag aan om dit tevredenheidsniveau te handhaven en te verbeteren."

Quentic Gabriele Customer Success

Dr. Gabriele Gollnick
Head of Customer Success

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X