Meer als zomaar software

Bij Quentic bent u altijd in goede handen - juridisch en technisch

Met Quentic kunt u onmiddellijk beginnen. Indien nodig, krijgt u bijkomende hulp via Quentic GmbH: wij identificeren met u het toepassingsscenario en vinden de juiste manier om Quentic in uw ondernemingsstructuur te integreren.

Onze consultants met industriebrede ervaring en technische expertise geven u graag raad. Op aanvraag helpen wij u bij de invoering van Quentic bij de toekomstige gebruikers. Of het nu om een workshop, scholing of opstelling van een trainingssysteem gaat, u beslist waar u kiest voor onze medewerking. Ook bestaande Importeren van gegevens zoals voor u probleemloos naar Quentic. Voor alle vragen over het gebruik staat ons competente supportteam klaar: gewoon bellen of een e-mail sturen.

We zorgen er voor dat Quentic ook in de toekomst actueel en werkzaam blijft. Voortdurende ontwikkeling en regelmatige updates verzekeren u het beste op technisch niveau.

Uitmuntende kwaliteit

"99% van onze klanten hebben tijdens het laatste klantonderzoek de beste cijfers gegeven voor onze dienstverlening en ondersteuning. Daar zijn we trots op en daarom doen wij dagelijks ons best dit niveau vast te houden en verder uit te bouwen."

Dr. Torsten Thurmann
Director of EHS/ESG Product Business Unit

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X