Met Quentic kunt u onmiddellijk beginnen. Indien nodig, krijgt u bijkomende hulp via Quentic GmbH: wij identificeren met u het toepassingsscenario en vinden de juiste manier om Quentic in uw ondernemingsstructuur te integreren.

Onze consultants met industriebrede ervaring en technische expertise geven u graag raad. Op aanvraag helpen wij u bij de invoering van Quentic bij de toekomstige gebruikers. Of het nu om een workshop, scholing of opstelling van een trainingssysteem gaat, u beslist waar u kiest voor onze medewerking. Ook bestaande Importeren van gegevens zoals voor u probleemloos naar Quentic. Voor alle vragen over het gebruik staat ons competente supportteam klaar: gewoon bellen of een e-mail sturen.

We zorgen er voor dat Quentic ook in de toekomst actueel en werkzaam blijft. Voortdurende ontwikkeling en regelmatige updates verzekeren u het beste op technisch niveau.

Uitstekende kwaliteit

"99% van onze klanten hebben tijdens het laatste klantonderzoek de beste cijfers gegeven voor onze dienstverlening en ondersteuning. Daar zijn we trots op en daarom doen wij dagelijks ons best dit niveau vast te houden en verder uit te bouwen."

Gregor Möbes,
Head of Consulting & Occupational Safety Specialist
 

Quentic Gregor Möbes
Quentic Gregor Möbes

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis