Externe bedrijven en bezoekers trainen

Of het nu op de interne bezoekersterminal is of online, met Quentic is het ongelooflijk eenvoudig

Rechtszekerheid

Minimaal uw aansprakelijkheidsrisico! Bescherming en gezondheid, ook voor bezoekers en externe bedrijven.

Van tevoren: online

Voor meer flexibiliteit - onderwijs onderweg of vooraf online uitvoeren.

Op locatie: terminal

Gewoon inloggen en beginnen. De bezoekers-id maakt het mogelijk.

Documentatie

Behaalde kwalificaties worden door Quentic automatisch geregistreerd. Bewijs gegarandeerd.

Externe bedrijven en bezoekers trainen

De wet op de arbeidsbescherming schrijft voor om ongevallen en beroepsziektes te voorkomen en werkgerelateerde gevaren te vermijden. De garantie voor gezondheid en veiligheid op de werkplek is echter niet alleen belangrijk voor medewerkers, maar ook voor externe bedrijven en bezoekers op het bedrijfsterrein.

Quentic biedt u alle technische vereisten om externe bedrijven en bezoekers gemakkelijk te instrueren over gezondheids- en veiligheidsonderwerpen. Het maakt niet uit of er op de bedrijfsinterne terminal of al vooraf online gewerkt wordt, met de intuïtieve HSE-software wordt instrueren nu nog gemakkelijker.

Uw bezoekers en externe bedrijven kunnen zich op afzonderlijke terminals via een dienovereenkomstige ID aanmelden bij de Quentic. Automatisch wordt de desbetreffende instructie op het beeldscherm getoond en kan er gestart worden. Indien gewenst krijgt de bezoeker of het externe bedrijf een certificaat over de succesvolle afronding van de training.

Quentic biedt uw bezoekers de mogelijkheid om al voorafgaand aan hun bezoek of onderweg online een training te doorlopen. Zo eenvoudig gaat het: u voert de desbetreffende data van de bezoeker in Quentic in en verstuurt vanuit het systeem meteen een uitnodiging met een link naar de training. De bezoeker krijgt beperkte toegang waarmee alleen de online trainingen en instructies kunnen worden doorlopen. Uw voordeel: beide kanten zijn beveiligd, sparen tijd en kunnen zich vanaf het begin van het bezoek op het belangrijke concentreren.

Quentic stelt de terminalomgeving voor het beheer van externe bedrijven en bezoekers in meer dan 15 talen beschikbaar.

"Met Quentic kregen wij een centraal en stabiel hulpmiddel, waarin alle gegevens duidelijk en eenvoudig gestructureerd zijn en waarbij alle documenten systematisch beheerd worden."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper Contractor Safety Management

Werken met externe bedrijven brengt een verhoogd veiligheidsrisico met zich mee. Lees hier hoe u risico’s bij het samenwerken met aannemers kunt minimaliseren en bovendien meer veiligheid kunt garanderen voor uw eigen …

Whitepaper downloaden

Pirelli Deutschland GmbH

Hoe kunnen leveranciers aan de automobielindustrie de strenge wettelijke voorschriften handhaven en de audits doorstaan en tegelijkertijd niets aan concurrentiekracht inboeten? Lees hier hoe Pirelli met Quentic op veilig …

Succesverhaal lezen

Quentic Online instructies

Leid uw werknemers op, waar u of zij zich ook bevinden! Leer in deze video hoe u met Quentic leerinhoud beschikbaar kunt maken en medewerkers, bezoekers of externe bedrijven effectief en aantoonbaar online kunt opleiden.

Video bekijken
Toon meer
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X