• Externe bedrijven en bezoekers trainen

    Of het nu op de interne bezoekersterminal is of online, met Quentic is het ongelooflijk eenvoudig

Externe bedrijven en bezoekers trainen

De wet op de arbeidsbescherming schrijft voor om ongevallen en beroepsziektes te voorkomen en werkgerelateerde gevaren te vermijden. De garantie voor gezondheid en veiligheid op de werkplek is echter niet alleen belangrijk voor medewerkers, maar ook voor externe bedrijven en bezoekers op het bedrijfsterrein.

Quentic biedt u alle technische vereisten om externe bedrijven en bezoekers gemakkelijk te instrueren over gezondheids- en veiligheidsonderwerpen. Het maakt niet uit of er op de bedrijfsinterne terminal of al vooraf online gewerkt wordt, met de intuïtieve HSE-software wordt instrueren nu nog gemakkelijker.

Instructie via de terminal

Sluiten Openen

Uw bezoekers en externe bedrijven kunnen zich op afzonderlijke terminals via een dienovereenkomstige ID aanmelden bij de Quentic. Automatisch wordt de desbetreffende instructie op het beeldscherm getoond en kan er gestart worden. Indien gewenst krijgt de bezoeker of het externe bedrijf een certificaat over de succesvolle afronding van de training.

Instructie vooraf online

Sluiten Openen

Quentic biedt uw bezoekers de mogelijkheid om al voorafgaand aan hun bezoek of onderweg online een training te doorlopen. Zo eenvoudig gaat het: u voert de desbetreffende data van de bezoeker in Quentic in en verstuurt vanuit het systeem meteen een uitnodiging met een link naar de training. De bezoeker krijgt beperkte toegang waarmee alleen de online trainingen en instructies kunnen worden doorlopen. Uw voordeel: beide kanten zijn beveiligd, sparen tijd en kunnen zich vanaf het begin van het bezoek op het belangrijke concentreren.

Meertaligheid

Sluiten Openen

Quentic stelt de terminalomgeving voor het beheer van externe bedrijven en bezoekers in meer dan 15 talen beschikbaar.

"Quentic: Minder belasting. Meer kwaliteit."

Albrecht Bühl, Environmental Protection Manager, Siemens Real Estate