Altijd zicht op verbruikscijfers, hoeveelheden en kosten

Met de Quentic-softwaremodule Milieu management

Bevestigde prestaties

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 14001 en ISO 50001.

Uw basis voor beslissingen

Perfect bijgehouden gegevens over middelen maken het vaststellen van verandermaatregelen gemakkelijk.

Evaluaties per muisklik

U krijgt uw individuele evaluatie binnen de kortste tijd te zien.

Kengetallen in vorm

U krijgt uw ecologische gegevens afgestemd op uw behoeften: compact, gedetailleerd, in grafieken of in cijfers.

Quentic Milieu management

De Quentic-module Milieu management is bedoeld voor het registreren en bewaken van alle gegevens over het gebruik van hulpbronnen. Zo krijgt u niet alleen inzicht in verbruikscijfers van elektra, gas of water, maar bereikt u ook de beste resultaten voor energie- en afvalbeheer.

Met Quentic heeft u alle actuele verbruikscijfers en kostenontwikkelingen voor elk bedrijfsmiddel direct bij de hand. Uitgebreidere analyses zijn heel gemakkelijk uit te voeren door automatisch berekende kencijfers en diepgaande evaluaties. Creëer hiermee de optimale basis voor strategische beslissingen en duurzaam bedrijfsmanagement.

"In de afgelopen drie jaar hebben we de software gebruikt om meer dan 2.000 afvalprocessen vast te leggen - vandaag de dag kunnen we deze gegevens eenvoudig evalueren en met een druk op de knop visualiseren in overzichtelijke tabellen en grafieken. Deze uitgebreide evaluatiemogelijkheden zijn een groot voordeel van Quentic."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper ISO 14001

Deskundige kennis over ISO 14001-certificering weergegeven in een duidelijk, beknopt en begrijpelijk formaat met checklists en concrete implementatieplanning. Uw handleiding naar de internationale norm voor …

Whitepaper downloaden

Quentic Milieu management

De software van Quentic maakt de registratie en opvolging van alle gegevens over het verbruik van grondstoffen mogelijk. In deze video ziet u hoe de module Milieu management automatisch kencijfers berekent en uitgebreide …

Video bekijken

Alfred Kärcher SE & Co. KG

Hoe gebruikt Alfred Kärcher Quentic om afval, verbruiksgegevens, milieuaspecten en allerlei milieudata te registreren en te evalueren? Lees het succesverhaal van het ISO 14001 gecertificeerde bedrijf.

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X