Bevestigde prestaties

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 14001 en ISO 50001.

Uw basis voor beslissingen

Perfect bijgehouden gegevens over middelen maken het vaststellen van verandermaatregelen gemakkelijk.

Evaluaties per muisklik

U krijgt uw individuele evaluatie binnen de kortste tijd te zien.

Kengetallen in vorm

U krijgt uw ecologische gegevens afgestemd op uw behoeften: compact, gedetailleerd, in grafieken of in cijfers.

Quentic Milieu management

De Quentic-module Milieu management is bedoeld voor het registreren en bewaken van alle gegevens over het gebruik van hulpbronnen. Zo krijgt u niet alleen inzicht in verbruikscijfers van elektra, gas of water, maar bereikt u ook de beste resultaten voor energie- en afvalbeheer.

Met Quentic heeft u alle actuele verbruikscijfers en kostenontwikkelingen voor elk bedrijfsmiddel direct bij de hand. Uitgebreidere analyses zijn heel gemakkelijk uit te voeren door automatisch berekende kencijfers en diepgaande evaluaties. Creëer hiermee de optimale basis voor strategische beslissingen en duurzaam bedrijfsmanagement.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Test Quentic 14 dagen gratis