Veilige procedure, perfecte samenwerking

De Quentic softwaremodule Control of Work

Meer veiligheid

Zorg voor bindende veiligheidsnormen voor uw medewerkers bij gevaarlijke werkzaamheden.

Vlotte processen

Zorg voor optimale afstemming tussen alle betrokkenen en voorkom vertragingen.

Niet redundant, maar digitaal

Papier laten we achter ons. Bespaar tijd en beheer grote hoeveelheden informatie.

Aantoonbare resultaten

Werkvergunningen en wijzigingsprocessen zijn compleet en overzichtelijk gedocumenteerd.

Quentic Control of Work

Quentic Control of Work zorgt dat uw bedrijfsprocessen zeer goed georganiseerd en beveiligd zijn. Breng uw HSEQ-manager, veiligheidsexpert, medewerkers en externe bedrijven op één niveau voor wat betreft het uitvoeringsschema en de nodige veiligheidsvoorzieningen.

Met Quentic Control of Work beschikt u over een systeem dat HSEQ-management en Business Operations combineert. Geef geplande werkzaamheden weer en de verbonden risico’s. Bepaal een passende procedure inclusief de benodigde veiligheidsmaatregelen. Verstrek efficiënt audit roof werkvergunningen. Moeten bestaande processen worden verbeterd, concretiseer dan de wijzigingseisen en creëer afzonderlijke fasen voor de implementatie.

Overzicht van de belangrijkste functies

Quentic softwaremodule Control of Work

Werkvergunningen

Bij gevaarlijke werkzaamheden, bijvoorbeeld vanwege de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen, bij valgevaar of elektrische spanning, is het verplicht werkvergunningen af te geven. Quentic helpt u om ook als een groot aantal werkvergunningen vereist is, efficiënt te werk te gaan en het overzicht te bewaren. Combineer HSE-management en Business Operations op een veilige manier!

Meer informatie

Management of Change

Ondernemingen die succes op de lange termijn nastreven moeten zichzelf regelmatig op de proef stellen om de eigen verdere ontwikkeling te stimuleren. Organisatorische veranderingen – groot en klein – moeten echter goed georganiseerd zijn. Quentic ondersteunt u bij het systematisch beoordelen van de veranderingseisen en een tijdige omzetting.

Meer informatie

"De invoering van Quentic was voor ons van groot strategisch en operationeel belang. Het systeem maakt het werk voor alle betrokkenen eenvoudiger. Bovendien bevorderen wij op deze manier de transparante weergave van onze processen, geheel volgens de regels van de overheid."

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X