De juiste oplossing voor uw auditproces

De Quentic software-module Risks & Audits

Eenvoudige certificering

Maak de voorbereiding en uitvoering van uw certificeringen eenvoudiger.

Normen altijd in beeld

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Intuïtieve bediening

Gebruiksvriendelijke tools zijn toegankelijk voor alle betrokkenen bij het auditproces.

Bereik uw doel sneller

Met Quentic zijn alle auditgegevens centraal gebundeld en in een zeer korte tijd te bewerken.

Quentic Risks & Audits

De Quentic-module Risks & Audits ondersteunt u flexibel, betrouwbaar en efficiënt bij het voortdurend controleren en verbeteren van uw ondernemingsprocessen. Zowel het management als auditeurs profiteren van de vele functies.

Laat u door de Quentic Risks & Audits module begeleiden door alle fases van interne en externe audits. Van planning en uitvoering tot het identificeren en elimineren van non-conformiteiten - met Quentic heeft u altijd de perfecte tool bij de hand. Dit betekent dat u kostbare tijd kunt besparen en dat u moeiteloos iedereen. die betrokken is bij het auditproces, kunt integreren.

"Als u er één kent, kent u ze allemaal: de besturing van Quentic is intuïtief en Quentic is gemakkelijk te gebruiken. Als u de opbouw van één module kent, weet u ook in alle andere modules direct uw weg te vinden."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Oerlikon Metco GmbH

Hoe kan milieu- en grondstoffenmanagement op efficiënte wijze in alle vestigingen over de  hele wereld gewaarborgd worden? Het wereldwijd actieve technologiebedrijf Voith slaagt er sinds 2011 samen met Quentic in.

Video bekijken

Quentic Risks & Audits

Zorg voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij de controle van uw bedrijfsprocessen. In deze video leert u hoe Quentic u in alle fases van interne en externe audits ondersteunt.

Video bekijken

Pirelli Deutschland GmbH

Hoe kunnen leveranciers aan de automobielindustrie de strenge wettelijke voorschriften handhaven en de audits doorstaan en tegelijkertijd niets aan concurrentiekracht inboeten? Lees hier hoe Pirelli met Quentic op veilig …

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X