Eenvoudige certificering

Maak de voorbereiding en uitvoering van uw certificeringen eenvoudiger.

Normen altijd in beeld

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001.

Intuïtieve bediening

Gebruiksvriendelijke tools zijn toegankelijk voor alle betrokkenen bij het auditproces.

Bereik uw doel sneller

Met Quentic zijn alle auditgegevens centraal gebundeld en in een zeer korte tijd te bewerken.

Quentic Risks & Audits

De Quentic-module Risks & Audits ondersteunt u flexibel, betrouwbaar en efficiënt bij het voortdurend controleren en verbeteren van uw ondernemingsprocessen. Zowel het management als auditeurs profiteren van de vele functies.

Laat u door de Quentic Risks & Audits module begeleiden door alle fases van interne en externe audits. Van planning en uitvoering tot het identificeren en elimineren van non-conformiteiten - met Quentic heeft u altijd de perfecte tool bij de hand. Dit betekent dat u kostbare tijd kunt besparen en dat u moeiteloos iedereen. die betrokken is bij het auditproces, kunt integreren.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.