De juiste oplossing voor uw auditproces

De Quentic software-module Risks & Audits

Eenvoudige certificering

Maak de voorbereiding en uitvoering van uw certificeringen eenvoudiger.

Normen altijd in beeld

Quentic ondersteunt uw managementsystemen conform ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ISO 50001.

Intuïtieve bediening

Gebruiksvriendelijke tools zijn toegankelijk voor alle betrokkenen bij het auditproces.

Bereik uw doel sneller

Met Quentic zijn alle auditgegevens centraal gebundeld en in een zeer korte tijd te bewerken.

Quentic Risks & Audits

De Quentic-module Risks & Audits ondersteunt u flexibel, betrouwbaar en efficiënt bij het voortdurend controleren en verbeteren van uw ondernemingsprocessen. Zowel het management als auditeurs profiteren van de vele functies.

Laat u door de Quentic Risks & Audits module begeleiden door alle fases van interne en externe audits. Van planning en uitvoering tot het identificeren en elimineren van non-conformiteiten - met Quentic heeft u altijd de perfecte tool bij de hand. Dit betekent dat u kostbare tijd kunt besparen en dat u moeiteloos iedereen. die betrokken is bij het auditproces, kunt integreren.

De belangrijkste functies in een overzicht

Functies van de Quentic-module Risks & Audits

Audits op de beste manier organiseren

Staat er een interne audit op de planning? Wat zijn ook al weer de openingstijden van het (fabrieks)terrein? En de volgende certificering, bijv. conform ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 of ISO 50001? – Geen enkel probleem, want met Quentic kunt u elke audit tijdig en grondig organiseren. Noodzakelijke informatie en vragenlijsten kunt u centraal samenstellen. Deze geven aan de deelnemende personen de beste uitgangspositie voor het uitvoeren van de audit.

Meer informatie

Auditrapporten en auditdocumentatie

Als u een audit hebt uitgevoerd, dan maakt Quentic het voor u gemakkelijk om de resultaten aantoonbaar te documenteren. Of nu de gegevens conform moeten worden omgezet, aanbevelingen moeten worden aangesproken of afwijkingen moeten worden vastgesteld, u kunt de passende corrigerende en preventieve maatregelen gelijk initiëren. Kort daarna kunt u al over het complete auditrapport, inclusief alle wijzigingen, analyses en verbeteringen beschikken.

Meer informatie

Beheerprogramma's sturen, doelen realiseren

Met Quentic kunt u de richting van uw beheerprogramma's bepalen. Of het nu een milieuprogramma, uw jaarlijkse agenda voor de arbeidsveiligheid, een plan voor productverbetering of een duurzaamheidsconcept betreft, u definieert het proces en kunt aansluitend op elk gewenst moment praktisch aflezen hoe ver de implementatiestap is gevorderd en welke effecten zijn gerealiseerd. Quentic ondersteunt u ook optimaal bij het invoeren en handhaven van managementsystemen conform ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ISO 50001.

Meer informatie

Aspect- en risicobeoordelingen

Voor de aspect- en risicobeoordeling, die ook op basis van de ISO 9001 en ISO 14001 onder de aandacht staat, heeft Quentic voor u een gestructureerde procedure beschikbaar. Bepaal milieuaspecten, beoordeel productievoorwaarden of evalueer de veiligheid van uw medewerkers. Als laatste ontvangt u een overzichtelijke beoordelingsmatrix, die de betreffende actie toont of de resultaten van de verschillende standplaatsen of afdelingen met elkaar vergelijkt.

Meer informatie

"Als u er één kent, kent u ze allemaal: de besturing van Quentic is intuïtief en Quentic is gemakkelijk te gebruiken. Als u de opbouw van één module kent, weet u ook in alle andere modules direct uw weg te vinden."

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X