De Quentic App maakt je wendbaar. Het mobiele rapportagekanaal voor HSE staat altijd en overal klaar als u het nodig heeft. Snel en eenvoudig formulieren en checklists invullen en deze vervolgens direct doorsturen naar de verantwoordelijke instanties. Integreer uw medewerkers, externe partijen en andere belanghebbenden op de meest eenvoudige manier.

Briljant geïntegreerd in een netwerk

Met de Quentic App kunt u eenvoudig incidentberichten, testresultaten, risicobeoordelingen en nog veel meer versturen met uw smartphone. Leg uw ervaringen direct ter plaatse vast, bijvoorbeeld tijdens een inspectie, en deel de resultaten direct met uw collega's. Aanpasbare formulieren, fotomogelijkheden en offline functies dekken elke use case. Ook ideaal voor de verificatie van kwalificaties en digitale certificeringen!

HSE met passie

Breng uw HSE Management tot leven met een rapportagekanaal dat participatie motiveert. De Quentic App is zo intuïtief in gebruik dat zelfs de meest onervaren gebruikers binnen enkele minuten aan de slag kunnen. Dit resulteert in een betere informatie-uitwisseling en taakverdeling en een groter bewustzijn van veiligheids- en milieukwesties.

Onmiddellijke rapportage - ook van derden

Als u uw leveranciers, uw hele personeelsbestand of andere dienstverleners wilt betrekken, is dit ook geen probleem. De geïntegreerde Public Reporting stelt derden in staat om actuele informatie on-the-fly naar uw systeem over te brengen, zonder directe toegang tot de Quentic App. Open de Public Link, vul het formulier in!

Neem actie in real time

Alle berichten zijn duidelijk geordend in het centrale portaal van de app en zijn te allen tijde toegankelijk. De eisen en mogelijkheden voor optimalisatie kunnen naadloos worden bekeken over de verschillende locaties heen, en passende reacties op situaties kunnen in realtime worden geïnitieerd. U kunt nog meer synergie voor uw HSE/CSR-processen bereiken door de Quentic App te koppelen aan het Quentic Platform: hierdoor kunt u profiteren van kruisverbanden tussen gerapporteerde content en uw verschillende afdelingen.

"Met onze mobiele app kunt u uw medewerkers op een comfortabele en snelle manier betrekken en tegelijkertijd het bewustzijn voor veiligheidskwesties vergroten. Directe rapportage, inclusief bestands-, foto- en offline functies en individuele formulieren bieden u meer flexibiliteit."

Lars Schmitt,
Senior Sales Manager & App Specialist

Quentic Lars Senior Sales Manager
Quentic Lars Senior Sales Manager

Test Quentic 14 dagen gratis