Flexibele rapportage

Registreer HSE informatie op locatie met uw mobiele telefoon - zelfs offline.

Formulieren voor elke use case

Gebruik kant-en-klare formulieren of maak uw eigen use-cases met intuïtieve drag & drop interface.

Betrek mensen in veiligheid

Betrek werknemers, leveranciers en dienstverleners eenvoudig bij het proces.

Krijg een duidelijk overzicht

Evalueer en verwerk gegevens in een centraal dashboard.

Quentic App

Tijdens een audit of inspectie is het belangrijk informatie direct en ter plaatse vast te leggen – maar vaak is een computer op dat moment niet binnen handbereik. Tussenoplossingen op papier houden extra werk in en mogelijk gaan details verloren. Een extra horde bij een proactieve handelwijze.

De Quentic App is uw mobiele rapportagekanaal voor veiligheid op het werk, milieubeheer en duurzaamheid. Beschikbaar wanneer u hem nodig hebt – altijd en overal. Vul korte formulieren of checklists snel en eenvoudig ter plaatse in en stuur ze direct naar de bevoegde instanties.

Voor elke use case, van incidentberichten tot risico-evaluaties en testresultaten, zijn er kant-en-klare en aanpasbare formulieren, fotomogelijkheden en offline functies. Met de elektronische handtekening kunt u ook als u onderweg bent urgente zaken bevestigen.

Integreer alle deelnemers in een transparant proces! Werknemers, dienstverleners en andere stakeholders kunnen zonder problemen worden geïntegreerd en kunnen informatie uitwisselen – ook zonder dat ze zijn aangemeld.

Alle meldingen verschijnen op het centrale dashboard en kunnen in real time worden geanalyseerd. Rapporten worden automatisch aangemaakt.

Voor diepere gegevensverwerking en voor een naadloze overdracht naar verdere HSE- en CSR-processen koppelt u de Quentic App met het Quentic Platform.

Bovendien zijn gegevens en services van Quentic Content-partners, bestaande IT-systemen en/of BI-oplossingen eenvoudig te integreren.

On-demand webinar: Het digitaliseren van HSE meldingen

App Success Stories

Van gebruiker tot fan –referenties