Op tijd en gemakkelijk

Maak leerinhoud online beschikbaar - voor directe toegang vanaf een PC of tablet.

Flexibele implementatie

Omdat de instructiedata voor elke deelnemer variabel zijn, is het voor iedereen geschikt.

Leren wordt leuker

Creëer multimediale leerbelevingen en verhoog zo het leereffect.

Bespaar tijd

Alle resultaten worden automatisch geregistreerd en certificaten kunnen met één muisklik worden gegenereerd.

Quentic Online instructies

De Quentic-module Online instructies vult de module Health & Safety aan met een e-learning-component. Creëer multimediale lessen die door de deelnemers, geheel onafhankelijk van tijd en plaats, kunnen worden gevolgd.

Met de Quentic-module Online instructies kunt u instructies, scholingen en trainingen flexibel implementeren. Zet alle informatie klaar als aansprekende online-presentaties. Lastige afspraken komen te vervallen omdat elke medewerker zijn of haar training zelfstandig kan integreren in zijn of haar eigen dagelijkse routine. Trainingen voor bezoekers en externe bedrijven zijn even goed georganiseerd.

Whitepaper Contractor Safety Management

Wanneer medewerkers van externe bedrijven in uw bedrijf werkzaam zijn, is uw bedrijf aansprakelijk voor de gezondheid en veiligheid. Lees hier hoe een veiligheidsmanagementsysteem de veiligheidsrisico’s van externe bedrijven minimaliseert.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Test Quentic 14 dagen gratis