Meer flexibiliteit bij het trainen en scholen

Met de Quentic-softwaremodule Online instructies

Op tijd en gemakkelijk

Maak leerinhoud online beschikbaar - voor directe toegang vanaf een PC of tablet.

Flexibele implementatie

Omdat de instructiedata voor elke deelnemer variabel zijn, is het voor iedereen geschikt.

Leren wordt leuker

Creëer multimediale leerbelevingen en verhoog zo het leereffect.

Bespaar tijd

Alle resultaten worden automatisch geregistreerd en certificaten kunnen met één muisklik worden gegenereerd.

Quentic Online instructies

De Quentic-module Online instructies vult de module Health & Safety aan met een e-learning-component. Creëer multimediale lessen die door de deelnemers, geheel onafhankelijk van tijd en plaats, kunnen worden gevolgd.

Met de Quentic-module Online instructies kunt u instructies, scholingen en trainingen flexibel implementeren. Zet alle informatie klaar als aansprekende online-presentaties. Lastige afspraken komen te vervallen omdat elke medewerker zijn of haar training zelfstandig kan integreren in zijn of haar eigen dagelijkse routine. Trainingen voor bezoekers en externe bedrijven zijn even goed georganiseerd.

De belangrijkste functies in een overzicht

Functies van de Quentic-module Online instructies

Online instructies voor medewerkers

Met Quentic krijgt u een compleet overzicht van vereiste en geïmplementeerde medewerkertrainingen. Voor nog meer flexibiliteit kunt u gebruikmaken van online trainingen. Deze worden inhoudelijk centraal onderhouden en direct en gemakkelijk aan alle deelnemers ter beschikking gesteld. De wijze van presenteren is aan te passen, zodat implementatie en optionele studievoortgangscheck geheel naar wens verlopen.

Meer informatie

Online instructies voor bezoekers en externe bedrijven

Om ervoor te zorgen dat externe personen zich bij het bezoeken van het bedrijfsterrein in alle situaties correct en veilig gedragen, moeten ze vooraf over de juiste wijze van gedragen zijn ingelicht. Quentic biedt daartoe comfortabel online trainingen voor bezoekers en externe bedrijven. De uitvoering ervan is flexibel vorm te geven en kan reeds voor het bezoek op de eigen pc of op de terminal bij u ter plaatse plaatsvinden.

Meer informatie

Aansprekende trainingsinhoud

Online instructies onderscheiden zich in de vorm van e-learning door hun flexibele vormgeving. Naast gefundeerde inhoud waarin alle belangrijke aspecten van een thema ter sprake komen, speelt de opzet en wijze van presenteren een belangrijke rol in de verhoging van de motivatie en het effect van het leren zelf. Met Quentic beschikt u over alle mogelijkheden om uitgebreide gegevensstandaarden te koppelen en multimedia-trainingsbladen ter beschikking te stellen.

Meer informatie

Onderwijstips

Met Quentic verloopt de implementatie van online trainingen probleemloos. Als u een overzicht wilt van deelnames en resultaten, dan kunt u uitgebreide evaluaties toepassen of, mits u daartoe bevoegd bent, individuele persoonlijke kwalificaties inzien. De uitgifte van certificaten functioneert zelfstandig. Iedere deelnemer ontvangt het bewijs van zijn trainingen direct, bijv. voor de jaarlijkse trainingen.

Meer informatie

"Met Quentic kregen wij een centraal en stabiel hulpmiddel, waarin alle gegevens duidelijk en eenvoudig gestructureerd zijn en waarbij alle documenten systematisch beheerd worden."

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X