In goede handen

Technische kennis en IT-expertise van één bron

HSE-software voor het eerst gebruiken

U wilt voor uw HSE-beheer voor het eerst een softwareoplossing gebruiken of een al bestaand systeem veranderen? Een goede beslissing. In een eerste gesprek bepalen we uw individuele vereisten en stellen het pakket samen dat u nodig hebt.

Ons ervaren team garandeert u steeds hoge kwaliteit op het vlak van technologie en service. Wij zijn op alle vlakken uw eerste gesprekspartner, van de instelling van het systeem tot het dagelijkse gebruik.

Over complexe processen en verbanden communiceren wij voor alle gebruikers eenvoudig en praktijkgericht. Of het nu om een workshop, scholing of opstelling van een trainingssysteem gaat, u beslist de mate waarin wij u kunnen bijstaan.

U zoekt technische ondersteuning rond de thema's arbeidsveiligheid en milieubescherming en hun doeldefinitie in Quentic? Voor de individuele begeleiding op het vlak van arbeidsveiligheid over wettelijke naleving tot certificering werken wij in het kader van het Quentic partnerprogramma samen met ervaren consultancy- en systeembureaus.

"Voor ons, de consultants, is het belangrijk de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in de dagelijkse omgang met Quentic. Zowel bij kleine vragen als bij complexe projecten."

Stephan Meyer,
Principal Consultant

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X