In goede handen

Technische kennis en IT-expertise van één bron

EHSQ- en ESG-software in uw voordeel gebruiken

Wilt u een softwareoplossing implementeren voor uw EHSQ- en ESG-beheer of een upgrade van het huidige verouderde systeem? Dat is zeker een verstandige keuze. In een eerste consult bepalen we uw unieke vereisten, zodat we een oplossing kunnen samenstellen die daar perfect op aansluit. 

Ons ervaren team beschikt over alle relevante vaardigheden om u zowel hoogwaardige technologie als service te bieden. Wij zijn een gespecialiseerd aanspreekpunt voor al uw behoeften, van software setup en specifieke systeemverbeteringen tot dagelijks gebruik. 

Dankzij onze jarenlange ervaring en sectorspecifieke kennis kunnen wij u ondersteunen bij allerlei vragen op het gebied van rapportage en KPI-analyse. Wij bespreken graag onze dienstenportfolio met u!

Over complexe processen en verbanden communiceren wij voor alle gebruikers eenvoudig en praktijkgericht. Of het nu om een workshop, scholing of opstelling van een trainingssysteem gaat, u beslist de mate waarin wij u kunnen bijstaan.

U zoekt technische ondersteuning rond de thema's arbeidsveiligheid en milieubescherming en hun doeldefinitie in Quentic? Voor de individuele begeleiding op het vlak van arbeidsveiligheid over wettelijke naleving tot certificering werken wij in het kader van het Quentic partnerprogramma samen met ervaren consultancy- en systeembureaus.

Laat ons het werk doen als het gaat om het samenstellen en implementeren van de perfecte selectie van duurzaamheidsindicatoren voor uw bedrijf, bijvoorbeeld in lijn met de GRI-vereisten. Wij integreren de juiste gegevensstructuren voor u, evenals het opzetten van Analytics Dashboards op basis van uw unieke use cases, waarmee u op elk moment gerichte evaluaties van uw specifieke EHSQ en ESG kengetallen kunt uitvoeren.

"Voor ons, de consultants, is het belangrijk de klant zo goed mogelijk te ondersteunen in de dagelijkse omgang met Quentic. Zowel bij kleine vragen als bij complexe projecten."

Stephan Meyer
Principal Consultant

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X