Optimale arbeidsveiligheid en gezondheid

Met de Quentic-softwaremodule Health & Safety

Veiligheid met systeem

Quentic houdt rekening met alle betrokkenen en maakt hen attent op de onderwerpen rondom arbeidsveiligheid.

Alle info paraat

U vindt doelgericht informatie over gevaren, veiligheidsmaatregelen en kwalificaties.

Eenvoudig met een muisklik

Maak bij het opstellen van beoordelingen en instructies gebruik van kant-en-klare templates.

Geschikt voor ISO 45001

Quentic ondersteunt uw managementsysteem conform BS ISO 45001:2018; dat is officieel aangetoond.

Quentic Health & Safety

Met de Quentic-module Health & Safety kunt u de arbeidsveiligheid en de gezondheid binnen uw onderneming versterken. Kom wettelijke verplichtingen als werkgever of leidinggevende na en verlaag uw aansprakelijkheidsrisico.

Controleer en verbeter de arbeidsomstandigheden. Wijs werknemers op het juiste gedrag. Stel eenduidige aanwijzingen op en maak alle informatie daar toegankelijk waar deze nodig is. Gebruik voor al deze zaken Quentic - een softwaresysteem waarvan officieel conform ISO 45001 is aangetoond dat het geschikt is om uw managementsysteem te ondersteunen.

De belangrijkste functies in een overzicht

Functies van de Quentic-module Health & Safety

Risicobeoordelingen

De reguliere stappen van elke risicobeoordeling kunt u met Quentic bijna intuïtief realiseren. Volg gewoon de software-interface en identificeer de bestaande risico's, voer een risicoanalyse uit en bepaal de noodzakelijke veiligheidsmaatregelen. Geautomatiseerde functies vereenvoudigen uw procedure, zodat u het gerede document snel ter beschikking kunt stellen.

Meer informatie

Bedrijfsvoorschriften met een muisklik

Bedrijfsvoorschriften zijn essentieel om uw werknemers te informeren over de risico's op de werkplek en veilig gedrag. Dankzij Quentic kunt u deze documenten snel opstellen en kunt u alle gegevens actueel houden. U kunt gewoon de noodzakelijke instructies voor het gedrag en pictogrammen met een muisklik samenstellen, waarna Quentic het definitieve document in een kenmerkende look zal realiseren.

Meer informatie

Trainingen centraal coördineren

Met Quentic voldoet u volledig aan uw trainingsplicht – ook bij een groot aantal werknemers hebt u een overzicht wie een kwalificatie nodig heeft en hoe lang reeds behaalde kwalificaties nog geldig zijn. U kunt de nog uit te voeren trainingen vooruit plannen, de deelname van collega's coördineren en alle resultaten traceerbaar documenteren.

Meer informatie

"In één oogopslag ziet u welke manager deel uitmaakt van welk proces en om welke documenten het gaat. Deze functie is zeer nuttig in ons dagelijks werk".

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X