Herinnerings- en Escalatiebeheer

Met het Quentic Core van de Quentic-software

Automatische afspraakherinneringen naar wens.

Zo gemakkelijk is dat met Quentic!

Verzending van e-mails instellen

 • Basisregels voor verzenden van e-mails in Quentic definiëren 
 • Compleet geautomatiseerde herinnerings- en escalatiemails gebruiken 
 • Verzending desgewenst tot interne medewerkers beperken
 • Berichtgeving aan verschillende Quentic-modules afzonderlijk reguleren 
 • Uitgebreider taakgebonden differentiëren is mogelijk, bijv. verschillende herinneringen afhankelijk van het type auditafspraak 
 • Praktisch beknopt overzicht over alle reeds aangemaakte herinneringsregels

Toepassingsgebieden vastleggen

Verzendtermijnen en geadresseerden definiëren

 • Meertraps herinnerings- en escalatiemodel met verschillende e-mailtypes 
 • Herinneringsmails dagen, weken of maanden voor een afspraak toekennen 
 • Concrete hint direct bij de afspraak of een dag eerder sturen 
 • Escalatiemails achteraf geven reeds overschreden termijnen extra nadruk 
 • Per e-mailtype en taakgebied de gewenste geadresseerden vastleggen
 • Quentic regelt compleet zelfstandig de verzending van e-mails op basis van de door u opgestelde regels 
 • Overzichtelijke vormgeving e-mails, inhoud tot het wezenlijke gereduceerd 
 • Meegezonden link tot het bijbehorende Quentic-record maakt het toekennen voor de ontvanger gemakkelijker

Automatische systeemmails ontvangen


E-mailbericht met een muisklik

Naast het compleet geautomatiseerde Herinnerings- en Escalatiebeheer is er de optie voor gebruikers om zelf e-mailberichten te verzenden om andere personen te informeren over een taak. Eén keer klikken en Quentic voegt alle benodigde informatie samen in een e-mailbericht aan de selectie van geadresseerden.

De belangrijkste functies in een overzicht

Functies van Quentic Core

Bedrijfsstructuren afbeelden

In het Quentic Core legt u centraal de belangrijkste structuren van uw bedrijf vast om vervolgens alle andere Quentic-modules ermee te verbinden. Dit zorgt voor eenduidige gegevens, voorkomt inhoudelijke overbodigheden en stelt u in staat ieder deel van uw bedrijf vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Tegelijkertijd beschikt u over een overzichtelijke registratie van al uw vestigingen, bedrijfsmiddelen en organisatiestructuren.

Meer informatie

Documentenbeheer

Hoe meer HSE-documenten moeten worden gemaakt en geactualiseerd en hoe meer medewerkers betrokken zijn bij het onderhoud en de controle en vrijgave van documenten, des te belangrijker is een heldere procedure voor iedereen. Met Quentic bereikt u dit door het geïntegreerde documentenbeheer. Opslag en sturing van documenten vinden hier optimaal gestandaardiseerd plaats.

Meer informatie

Maatregelenbeheer

Maatregelenbeheer van Quentic biedt u de noodzakelijke flexibiliteit en ondersteunt u met het afbeelden en efficiënt organiseren van correctie- en preventiemaatregelen. Dankzij grondig plannen, pragmatisch indelen van afzonderlijke implementatiestappen en controleerbare resultaatdocumentatie staat uw continue verbeteringsproces (CVP) voortdurend bovenaan.

Meer informatie

Van analyse van oorzaken naar procesverbetering

Als er in het bedrijf procesafwijkingen, kwaliteitsgebreken of zelfs schadegevallen optreden, dan moet snel worden gereageerd. Het is echter belangrijk niet alleen de symptomen te bestrijden, maar ook dieper liggende oorzaken te erkennen en de eigenlijke bron van problemen aan te pakken, zoals ook bijv. ISO 14001:2015 vereist. Per analyse van de oorzaken helpt Quentic u aan mogelijke langetermijnoplossingen die herhaling van fouten voorkomen – geheel naar CVP-maatstaven.

Meer informatie

Gebruikersbeheer en systeeminstellingen

Een deel van het Quentic Core betreft het beheergebied van de software. Dit dient om gebruikerstoegangen te beheren, basis-systeeminstellingen uit te voeren en belangrijke sjablonen ter beschikking te stellen. De overzichtelijke onderverdeling van alle opties maakt het eenvoudig snel wegwijs te worden en ook zonder bijzondere IT-kennis de gewenste parameters in te stellen. Zo coördineert u de toegang tot afzonderlijke HSE-acteurs naar taak.

Meer informatie
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

"Als u er één kent, kent u ze allemaal: de besturing van Quentic is intuïtief en Quentic is gemakkelijk te gebruiken. Als u de opbouw van één module kent, weet u ook in alle andere modules direct uw weg te vinden."

X