• Risicobeoordelingen met één muisklik

    Met Quentic kunt u risico's systematisch detecteren en beoordelen - altijd gestructureerd en up-to-date

Risicobeoordeling

Quentic stelt praktische functies ter beschikking waarmee u alle voorschriften en richtlijnen met betrekking tot de wetten en verordeningen voor arbeidsbescherming, bedrijfszekerheid en gevaarlijke stoffen gemakkelijk kunt opvolgen. Documenteer de risico's voor activiteiten, bouw- en werkplaatsen evenals bedrijfsmiddelen eenvoudig op Quentic:

  1. Werkplekken en activiteiten vastleggen
  2. Risico's herkennen
  3. Risico's beoordelen
  4. Maatregelen direct afleiden
  5. Maatregelen doorvoeren
  6. Rendementscontrole
  7. Documentatie

Met Quentic beschermt u consequent levens in de bedrijfsomgeving.

Arbeidsvoorwaarden consequent verbeteren

Sluiten Openen

In een eenvoudig overzicht documenteert u alle bedreigingen, beoordeelt u het risico en de omvang van de schade. In het invoerscherm legt u de desbetreffende veiligheidsmaatregelen vast. Met elkaar verbonden normen en plichten geven een snel overzicht van de wettelijke voorschriften.

Risicobeoordeling voor werk en gevaarlijke stoffen

Sluiten Openen

In Quentic stelt u risicobeoordelingen op inclusief de beschrijving van bedrijfsactiviteiten en vervangingstest. Stel veiligheidsmaatregelen direct in het systeem op. Maak gebruik van centraal gesuggereerde zinnen (bijv. R-/H-zinnen) en -tekens en bespaar door de gestandaardiseerde aanpak waardevolle tijd.

Documentenbeheer

Sluiten Openen

Uw collega's verstrekken de respectievelijke documenten via een muisklik en betrekken meteen vakmensen en experts.

Test Quentic 14 dagen gratis

"De externe adviseurs konden heel simpel en rechtstreeks via Quentic worden geïntegreerd. Nadat toegangsrechten waren verleend, konden ze de risicobeoordelingen op basis van hun inspecties direct invoeren in het systeem. Daardoor zaten alle betrokkenen op één lijn."

Stefan Stengel, HSE-expert, ENGIE Deutschland