Risicobeoordelingen met één muisklik

Met Quentic kunt u risico's systematisch detecteren en beoordelen - altijd gestructureerd en up-to-date

Risico's herkennen

Leg informatie over bedrijfsmiddelen, activiteiten, ergonomie en gevaarlijke stoffen gestructureerd vast.

Veiligheidsmaatregelen

Bepaal welke maatregelen nodig zijn, rechtstreeks in Quentic.

Voorschriften in één oogopslag

Koppel automatisch toepasselijke voorschriften en verplichtingen, zoals bedrijfsinstructies.

Documenten delen

Actueel en transparant: informeer verantwoordelijken met een muisklik.

Risicobeoordeling

Quentic stelt praktische functies ter beschikking waarmee u alle voorschriften en richtlijnen met betrekking tot de wetten en verordeningen voor arbeidsbescherming, bedrijfszekerheid en gevaarlijke stoffen gemakkelijk kunt opvolgen. Documenteer de risico's voor activiteiten, bouw- en werkplaatsen evenals bedrijfsmiddelen eenvoudig op Quentic:

  1. Werkplekken en activiteiten vastleggen
  2. Risico's herkennen
  3. Risico's beoordelen
  4. Maatregelen direct afleiden
  5. Maatregelen doorvoeren
  6. Rendementscontrole
  7. Documentatie

Met Quentic beschermt u consequent levens in de bedrijfsomgeving.

In een eenvoudig overzicht documenteert u alle bedreigingen, beoordeelt u het risico en de omvang van de schade. In het invoerscherm legt u de desbetreffende veiligheidsmaatregelen vast. Met elkaar verbonden normen en plichten geven een snel overzicht van de wettelijke voorschriften.

In Quentic stelt u risicobeoordelingen op inclusief de beschrijving van bedrijfsactiviteiten en vervangingstest. Stel veiligheidsmaatregelen direct in het systeem op. Maak gebruik van centraal gesuggereerde zinnen (bijv. R-/H-zinnen) en -tekens en bespaar door de gestandaardiseerde aanpak waardevolle tijd.

Uw collega's verstrekken de respectievelijke documenten via een muisklik en betrekken meteen vakmensen en experts.

"In één oogopslag ziet u welke manager deel uitmaakt van welk proces en om welke documenten het gaat. Deze functie is zeer nuttig in ons dagelijks werk".

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper ISO 45001

Meer rechtszekerheid, gemotiveerdere medewerkers en een hogere productiviteit: een certificering conform ISO 45001 heeft heel wat voordelen. In deze whitepaper vindt u alle relevante informatie over deadlines, vereisten …

Whitepaper downloaden

Quentic Health & Safety

Hoe kan HSE-software u helpen om arbeidsveiligheid op lange termijn te verbeteren, medewerkers te motiveren & aansprakelijkheidsrisico’s te minimaliseren? Leer hier hoe u met Quentic uw veiligheidsnormen conform ISO …

Video bekijken

DATEV eG

Hoe kan een managementsysteem voor gevaarlijke stoffen snel en efficiënt aan nieuwe verordeningen aangepast worden? Lees hier hoe DATEV de software gebruikt als solide oplossing voor het beheer van gevaarlijke stoffen.

Succesverhaal lezen
Toon meer
Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X