• Stuur het bedrijf naar de toekomst

    Op basis van de Quentic-softwaremodule Sustainability

Quentic Sustainability

De Quentic-module Milieu management is bedoeld voor het registreren en bewaken van alle gegevens over het gebruik van hulpbronnen. Zo krijgt u niet alleen inzicht in verbruikscijfers van elektra, gas of water, maar bereikt u ook de beste resultaten voor energie- en afvalbeheer.

Met Quentic heeft u alle actuele verbruikscijfers en kostenontwikkelingen voor elk bedrijfsmiddel direct bij de hand. Uitgebreidere analyses zijn heel gemakkelijk uit te voeren door automatisch berekende kencijfers en diepgaande evaluaties. Creëer hiermee de optimale basis voor strategische beslissingen en duurzaam bedrijfsmanagement.

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Markus Schönberger, teamleider Sustainability Controlling, Voith GmbH & Co. KGaA

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis