Stuur het bedrijf naar de toekomst

Op basis van de Quentic-softwaremodule Sustainability

Eenvoudige procedure

Het verwerken van duurzaamheidsgegevens is eenvoudig met de duidelijke en gestructureerde interface.

Gestandaardiseerde maten

Definieer uw eigen indicatoren en maak daarbij gebruik van gestandaardiseerde catalogi, zoals de GRI.

Dat is teamwork

Uw rapportageproces verloopt soepel - zelfs als er veel mensen bij betrokken zijn.

Betere gegevenskwaliteit

Gemelde kencijfers komen centraal bij elkaar, zijn uniform gestructureerd en gevalideerd.

Quentic Sustainability

Met de module Quentic Sustainability kunt u de sociale, ecologische en economische aspecten van uw bedrijf evalueren. Creëer een basis voor uw stakeholdercommunicatie en de beslissingen die uw bedrijf naar de toekomst zullen sturen.

Organiseer efficiënt de rapportering en verbind alle deelnemers via een gemeenschappelijk systeem dat de uitwisseling van informatie en samenwerking versterkt. Combineer de indicatorwaarden van verschillende afdelingen zonder extra inspanning. Met de Quentic Sustainability module krijgt u wat u nodig heeft - betrouwbare evaluaties op basis van volledige en consistente data.

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper Duurzaamheids-management

Kent u de 12 voordelen van gestructureerd duurzaamheidsmanagement? Lees hier hoe bedrijven kosten & risico’s minimaliseren, voldoen aan de verwachting van stakeholders, hun kansen op de markt verhogen en zo commercieel …

Whitepaper downloaden

Quentic Sustainability

Evalueer uw maatschappelijke, ecologische en economische actiegebieden centraal in een HSE-softwarepakket. Leer hier hoe u met Quentic kennisuitwisseling en samenwerking stimuleert en een gefundeerde beslissingsbasis …

Video bekijken

Voith GmbH & Co. KGaA

Hoe kan milieu- en grondstoffenmanagement op efficiënte wijze in alle vestigingen over de  hele wereld gewaarborgd worden? Het wereldwijd actieve technologiebedrijf Voith slaagt er sinds 2011 samen met Quentic in.

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X