Eenvoudige procedure

Het verwerken van duurzaamheidsgegevens is eenvoudig met de duidelijke en gestructureerde interface.

Gestandaardiseerde maten

Definieer uw eigen indicatoren en maak daarbij gebruik van gestandaardiseerde catalogi, zoals de GRI.

Dat is teamwork

Uw rapportageproces verloopt soepel - zelfs als er veel mensen bij betrokken zijn.

Betere gegevenskwaliteit

Gemelde kencijfers komen centraal bij elkaar, zijn uniform gestructureerd en gevalideerd.

Quentic Sustainability

Met de module Quentic Sustainability kunt u de sociale, ecologische en economische aspecten van uw bedrijf evalueren. Creëer een basis voor uw stakeholdercommunicatie en de beslissingen die uw bedrijf naar de toekomst zullen sturen.

Organiseer efficiënt de rapportering en verbind alle deelnemers via een gemeenschappelijk systeem dat de uitwisseling van informatie en samenwerking versterkt. Combineer de indicatorwaarden van verschillende afdelingen zonder extra inspanning. Met de Quentic Sustainability module krijgt u wat u nodig heeft - betrouwbare evaluaties op basis van volledige en consistente data.

Whitepaper over duurzaamheidsbeheer

12 voordelen van gestructureerd duurzaamheidsmanagement en hoe u systematisch een lijst opstelt van de eisen en invloeden van verschillende belanghebbenden en marktmogelijkheden, en hoe u de handelwijzen van uw onderneming hierop afstemt:

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Test Quentic 14 dagen gratis