Eenvoudige procedure

Het verwerken van duurzaamheidsgegevens is eenvoudig met de duidelijke en gestructureerde interface.

Gestandaardiseerde maten

Definieer uw eigen indicatoren en maak daarbij gebruik van gestandaardiseerde catalogi, zoals de GRI.

Dat is teamwork

Uw rapportageproces verloopt soepel - zelfs als er veel mensen bij betrokken zijn.

Betere gegevenskwaliteit

Gemelde kencijfers komen centraal bij elkaar, zijn uniform gestructureerd en gevalideerd.

Quentic Sustainability

Met de module Quentic Sustainability kunt u de sociale, ecologische en economische aspecten van uw bedrijf evalueren. Creëer een basis voor uw stakeholdercommunicatie en de beslissingen die uw bedrijf naar de toekomst zullen sturen.

Organiseer efficiënt de rapportering en verbind alle deelnemers via een gemeenschappelijk systeem dat de uitwisseling van informatie en samenwerking versterkt. Combineer de indicatorwaarden van verschillende afdelingen zonder extra inspanning. Met de Quentic Sustainability module krijgt u wat u nodig heeft - betrouwbare evaluaties op basis van volledige en consistente data.

Whitepaper over duurzaamheidsbeheer

12 voordelen van gestructureerd duurzaamheidsmanagement en hoe u systematisch een lijst opstelt van de eisen en invloeden van verschillende belanghebbenden en marktmogelijkheden, en hoe u de handelwijzen van uw onderneming hierop afstemt:

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

"We hebben een solide basis gelegd voor het rapporteren van alle ecologische aspecten op het gebied van duurzaamheid door het implementeren van een gecentraliseerd systeem. Voor het invoeren, controleren en evalueren van de gegevens zijn beduidend minder inspanningen nodig, omdat heel veel processtappen met behulp van Quentic konden worden geautomatiseerd."

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.