Uw bedrijf op de toekomst richten

Met duurzaamheidsoplossingen van Quentic en AMCS

Dit is teamwork

Uw rapportageproces zal soepel verlopen, zelfs als er een groot aantal mensen bij betrokken is.

Gegevensbeheer stroomlijnen

Met flexibele tools en workflows die het verzamelen van gegevens en de samenwerking bij complexe activiteiten automatiseren.

De rapportagelast verminderen

Met volledig controleerbare, nauwkeurige rapporten die voldoen aan de nieuwste regionale, sector- en wereldwijde vereisten.

Naleving vereenvoudigen

Bespaar tijd en moeite met tools voor analyse, benchmarking en gap-analyse die fouten verminderen en processen standaardiseren.

Duurzaamheid software-oplossingen

Het Quentic Platform maakt deel uit van het AMCS oplossingenportfolio en biedt diepgaande EHSQ oplossingen en een data-interface naar het AMCS Sustainability Platform. Het AMCS Sustainability Platform is de ideale aanvulling op de Quentic software en helpt u om de sociale, ecologische en economische aspecten van uw bedrijf te evalueren. Profiteer van een marktleidende engine voor koolstofberekening, ingebouwde rapportagekaders en mogelijkheden voor materialiteitsbeoordeling. Schaalbaar en toekomstbestendig, het AMCS Sustainability Platform is klaar om uw duurzaamheidsprogramma vandaag te ondersteunen en stelt u in staat om te voldoen aan de ESG en klimaat openbaarmaking uitdagingen van vandaag en morgen, voor SEC, CSRD en daarna.

Belangrijkste kenmerken van het AMCS Sustainability Platform

Best-in-class koolstofboekhouding

Vereenvoudig het verzamelen en berekenen van gegevens om een geloofwaardige broeikasgasinventarisatie op te stellen met flexibele gegevenshulpmiddelen en vooraf geladen emissiefactoren.

Klimaatrapportage

Stroomlijn nalevingsrapportage voor nieuwe klimaatgerelateerde risico- en openbaarmakingsvoorschriften zoals de SEC, CSRD en meer met gegevens en rapportagetools die klaar zijn voor audits.

Scope 3 Management

Meet en beheer de uitstoot van de toeleveringsketen met communicatie-, reken- en inschattingshulpmiddelen die leveranciers betrekken en eventuele hiaten opvullen.

Van klimaatboekhouding naar klimaatactie

Bereik rapportages en netto nul doelstellingen met een moderne benadering van koolstofmanagement die gebruik maakt van automatisering en machine learning scenario-analyse.

Meer ingebouwde rapportageframeworks

Gemakkelijk rapporten opstellen volgens meerdere wereldwijde raamwerken, waaronder CDP, GRI, SASB, SBTi, TCFD, VN SDG's en meer.

All the ESG Metrics That Matter

Identify key metrics and achieve your unique sustainability goals with materiality assessment capabilities and a holistic view of impacts and progress.

Duurzaamheidsoplossingen ter ondersteuning van ESG- & klimaat-disclosure

"Het gebruiksgemak van het platform, de mogelijkheden om gegevens samen te voegen en de robuuste analyses en datavisualisatie en -rapportage sprongen er echt uit tijdens onze productevaluatie."

Duurzaamheidssoftware toegelicht!

Klaar om tijdlijnen te verkorten en auditklare gegevens voor te bereiden voor klimaatinformatie voor de CSRD en SEC? Ontdek hoe het AMCS Sustainability Platform uw complexe gegevens kan omzetten in eenvoudige rapportage en bruikbare inzichten.

Demo aanvragen

X