Eén software programma, vele voordelen

Profiteer met Quentic

Bent u op zoek naar een centrale, tijdbesparende software die u een totaaloplossing biedt voor het managen van arbeidsveiligheid, kwaliteit en milieubescherming en voor energie- en duurzaamheidsdoelen? Met Quentic wordt uw bedrijf expert op het gebied van risico-evaluaties, bedrijfsinstructies, certificeringen en meer. ​


Quentic is een online softwaretool waarmee geen enkele uitdaging op het gebied van HSEQ en ESG onmogelijk is. Het systeem is modulair van opzet en is optimaal aan te passen aan de behoeften van uw organisatie. U zorgt voor meer rechtszekerheid en verlaagt risico's en gevaren op duurzame wijze. Maak uw HSEQ en ESG-management flexibel en breng verschillende HSEQ- en ESG-spelers in Quentic bij elkaar. Maak gebruik van korte informatie- en communicatiekanalen, voor meer bewustzijn en betrokkenheid op het gebied van arbeidsveiligheid, kwaliteit en milieubescherming.

Quentic zorgt voor meer rechtszekerheid en transparantie – dankzij een gestructureerd wettelijk register, update-services en alle noodzakelijke functies voor controle, verspreiding en uitvoering van richtlijnen. U voldoet aan uw verplichtingen en uw aansprakelijkheidsrisico neemt af.

Quentic is hét softwaresysteem dat al uw thema's praktisch verbindt. Alle gegevens zijn centraal, uniform en actueel beschikbaar en kunnen doelgericht worden bekeken, exact vanuit het perspectief dat u op dat moment wenst.

Met Quentic hebt u meer tijd voor zaken die er werkelijk toe doen. Het systeem denkt met u mee, maakt workflows efficiënter en verbetert de samenwerking. Desgewenst biedt Quentic u ook op vakinhoudelijk gebied kant-en-klare oplossingen.

Als SaaS-oplossing biedt Quentic snel en gemakkelijk toegang tot gegevens, waar u zich ook bevindt. De invoer van gegevens, ongeacht waar en wanneer deze plaatsvindt, is gestandaardiseerd. Opslag en evaluatie van gegevens gebeuren centraal, zodat alle informatie op tijd wordt gebundeld.​

Quentic staat voor de digitalisering van HSE- en CSR-activiteiten. Ons team van experts op het gebied van IT, milieumanagement, arbeidsveiligheid en duurzaamheid garandeert u een gedegen, vakkundige oplossing. Maak uw bedrijf en uw werkzaamheden flexibel en toekomstbestendig: met Quentic zult u vooruitgang boeken.

De Quentic voordelen in één oogopslag

Enthousiaste Quentic klanten

Ook in uw branche!

  • Apleona HSG GmbH
  • Pirelli Deutschland GmbH
  • FTE automotive GmbH
  • Faurecia Autositze GmbH
  • Schnellecke Group AG & Co. KG
  • GEA Refrigeration Germany GmbH
  • T-Systems International GmbH
  • UL International TTC GmbH

Ongeacht of u een middelgroot bedrijf of een grote onderneming bent, de Quentic software oplossing is altijd op maat. Meer dan 900 bedrijven uit de meest uiteenlopende branches vertrouwen al vele jaren succesvol op ons wereldwijd getest systeem.

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De cloud-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming, duurzaamheid en kwaliteit.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde, transparante en overzichtelijke manier. 

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X