Onze partners

Samen staan we sterker en kunnen we al uw HSE-aspecten voor onze rekening nemen

Met Quentic krijgt u een betrouwbaar systeem waarmee u alle aspecten van uw HSE-behoeften kunt vastleggen en beheren. Talrijke functies helpen u bij uw dagelijks werk van het documenteren, organiseren en evalueren.

Heeft u extra ondersteuning nodig met betrekking tot de inhoud van uw specifieke vakgebieden? Ook hierbij kunnen wij u helpen. Binnen ons partnerprogramma werken we met gevestigde internationale advies- en systeembedrijven die u hun diensten kunnen leveren op de volgende gebieden: gezondheid en veiligheid, milieubescherming, energiebeheer, kwaliteitsbeheer, naleving en certificering.

"Samen met onze gewaardeerde partners bieden wij onze klanten een uitgebreid portfolio met diensten op de gebieden arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. Maak ook deel uit van ons partnernetwerk!"

Quentic Netherlands Chris Loos

Chris Loos, Head of Partner Management International
+31 20 491 9148 | partner@quentic.com

Partnernetwerk

ARQUS Ingenieursbureau GmbH & Co. KG

Het ARQUS Ingenieursbureau heeft 20 jaar ervaring als competente adviseur binnen de bereiken arbeidsveiligheid, kwaliteitsbeheer en milieubescherming. Door de opzet van een internationaal netwerk kunnen we u ten allen tijde het meest optimale, flexibele en goedkoopste advies aanbieden binnen deze bereiken. Een grote ervaring en hooggekwalificeerde medewerkers zorgen voor een competente omgang met gevoelige bereiken en voor meer rechtszekerheid en efficiëntie. ARQUS werd opgericht met en waakt steeds over het doel prestaties te leveren die een toekomstgerichte en duurzame ontwikkeling van uw bedrijf nastreven. We zien ons als ondersteuners en ontnemen u werk!

arques.eu

TÜV NORD Systems GmbH & Co. KG

De TÜV NORD GROUP is met meer dan 10.000 medewerkers een van de grootste technische dienstverleners. Met hun advies-, service- en testcompetentie is ze wereldwijd in meer dan 70 landen in Europa, Azië, Amerika en Afrika actief voor haar nationale en internationale klanten. Het brede certificerings-, service- en testprogramma omvat zowel specifieke alleenstaande testen als ook de veiligheidstechnische analyse van complexe inrichtingen. Tot de bedrijfsbereiken behoren industriediensten, mobiliteit, IT en onderwijs. Met dienstverlening in het bereik van grondstoffen en ruimtevaart heeft het concern een unieke plaats binnen de bedrijfstak. Leidmotief: "Excellence for your business."

tuev-nord-group.com

Ecologische naleving

Achter eco Compliance staat een team van algemene juristen en specialisten met langdurige praktijkervaring. Het eco Compliance team biedt u uitgebreide nalevingsoplossingen op maat. Daartoe behoren het eco Compliance rapport, het register en de opvolging zowel als nalevingsaudits. eco Compliance richt zich op aspecten die tellen:

  • Aantonen van relevante wettelijke plichten
  • Begrijpelijke en eenvoudige structurering van wettelijke plichten
  • Onmiddellijke instap in de analyse van wettelijke plichten (onderzoek nalevingsstatus)
  • Wettelijk register
  • Filtering van wetsveranderingen naar daadwerkelijke actiebehoefte
  • Directe informatie van uw verantwoordelijken in het kader van de monitoring

eco-compliance.de

Enhesa

Enhesa is een internationaal adviesbureau rond arbeidsveiligheid, arbeids- en milieubescherming (EHS) dat ondernemingen wereldwijd ondersteunt bij de naleving van EHS-regels en wettelijke productvoorschriften. In de laatste 25 jaar heeft Enhesa een reeks van producten en dienstverleningen voor legale verzekering ontwikkelt specifiek voor multinationale bedrijven. Het Enhesa-team van hooggekwalificeerde en ervaren, meertalige adviseurs kan u op unieke wijze informeren over de nieuwste wettelijke EHS-vragen en u wettelijke kadasters en gedetailleerde bedrijfsplichten voor meer dan 280 landen en regionen ter beschikking stellen.

enhesa.com

ERM - Environmental Resources Management

Environmental Resources Management (ERM) is de toonaangevende, wereldwijde dienstverlener voor advies op het vlak van milieu, gezondheid, veiligheid, bedreiging, maatschappelijk werk en duurzaamheid. We hebben meer dan 160 vestigingen in meer dan 40 landen en gebieden met meer dan 4.500 medewerkers die over de hele wereld aan projecten meewerken. ERM streeft naar een uniforme, professionele en hoogwaardige service om een meerwaarde voor onze klanten te bereiken. We hebben met veel Global Fortune 500 bedrijven samengewerkt door innovatieve oplossingen voor klanten binnen ondernemingen en regeringen. We helpen hen toenemende vereisten op het vlak van duurzaamheid te begrijpen en te integreren.

erm.com

IbUQAS GmbH & Co. KG

IbUQAS GmbH & Co. KG staat voor 25 jaar ervaring in partnerverband rond consultatie en planning binnen de bereiken milieubescherming, arbeidsveiligheid en energie-efficiëntie. We stellen praktische en perfecte oplossingen samen voor elke bedrijfstak en bedrijfsomvang. Kleine en middelgrote ondernemingen evenals internationale concerns, vertrouwen op onze ervaring. Samen met onze klanten werken we aan individuele oplossingen voor hun projecten. Sinds meer dan twee decennia adviseren wij onze klanten duurzaam binnen de bereiken wettelijke naleving, milieubescherming, arbeidsveiligheid en beheersystemen en bieden hun nauwkeurige en pragmatische oplossingen. Door onze interdisciplinaire staf van medewerkers bent u steeds verzekerd van de meest recente techniek op het vlak van installatietechniek en legaliteit voor dagelijkse arbeids-, energie- en milieubedrijfsactiviteiten.

ibuqas.de

Neosys AG

Het Neosys-team brengt geëngageerde experts uit verschillende vakgebieden samen: milieubescherming en -techniek, veiligheid, risicobeheer, sociale verantwoording, managementsystemen en wettelijke naleving. Ze combineren steeds technische knowhow met managementcompetentie.

neosys.ch

Nexio Projects

Nexio Projects is een internationaal adviesbureau dat organisaties helpt hun duurzaamheidsambities te behalen. Via een stapsgewijze aanpak helpt hun team van ingenieurs, milieuwetenschappers en consultants u te begrijpen waar u staat en waar u naartoe moet. Hun diensten variëren van EcoVadis, CDP- en BCorp-ondersteuning tot klimaat- en ESG-strategie en -rapportage.

Bekijk hier onze partnervideo en ontdek hoe Nexio Projects en Quentic het sustainability proces kunnen vereenvoudigen.

nexioprojects.com

RegScan, Inc.

RegScan, Inc. werd opgericht in 1987 en helpt bedrijven over de hele wereld om HSE-voorschriften na te leven. De unieke online tools van RegScan maken internationale regelgeving, wetten en de interpretatie ervan gemakkelijk beschikbaar. Met RegScan kunnen bedrijven rechtsregisters en auditprotocollen voor meer dan 160 jurisdicties wereldwijd op maat opstellen en automatisch in hun milieumanagementsysteem laden. Met zijn geëngageerde team van milieuadvocaten en HSE-experts is RegScan een betrouwbare partner voor actuele juridische materie in alle hoeken van de wereld.

regscan.com

S A T GmbH & Co. KG

SAT is met haar team van juristen, ingenieurs, informatici en bedrijfsmanagers met praktijkervaring perfect ingesteld om bedrijven van elke grootte te adviseren en praktisch te ondersteunen rond nalevingsvragen en -taken. Als ingenieurs- en organisatieadviseur is ze gespecialiseerd in het opstellen en de permanente monitoring van bedrijfsspecifieke wettelijke naleving - de basis voor alle nalevingstaken. Kostenbesparing, duidelijkheid, transparantie en efficiëntie zijn daarbij de succesfactoren van de bedrijfsspecifieke oplossingen. Binnen dit bereik behoort SAT binnen Duitsland tot de toonaangevende experts. Bekende ondernemingen gebruiken de expertise echter ook als hun externe nalevingsafdeling.

sat-team.org

Certificeringen

DEKRA Assurance Services GmbH

Certificeren, onderzoeken en auditeren van systemen en producten.

dekra-assurance-service.de

DQS GmbH

De Audit Company. Duitse vennootschap voor de certificering van managementsystemen.

dqs.de

Hogescholen

Hogeschool voor Techniek en Bedrijfsleven Berlijn (HTW)

De HTW is de grootste hogeschool in Berlijn. In die studierichting bedrijfsgerichte milieuinformatica wordt de software Quentic al geruime tijd gebruikt voor praktijkgerichte seminars.

bui.htw-berlin.de

X