Quentic Analytics: Zicht op HSEQ-performance

Gegevens evalueren, weloverwogen keuzes maken

Overzichtelijk geordend

De Quentic Analytics dashboards presenteren relevante HSE-kengetallen in de juiste vorm.

Meer weten, beter handelen

Krijg een duidelijk beeld over de veiligheid en compliance van uw bedrijf.

Actuele, complete gegevens

Alle analyses hebben direct betrekking op uw dagelijkse actuele HSE-gegevens in Quentic.

Naar wens koppelen

Kies uw KPI's uit een kant-en-klare set of koppel uw Quentic met bestaande BI-tools.

Quentic Analytics tilt uw visuele data-analyse naar een hoger niveau. U beschikt over robuuste KPI’s en diagrammen over uw HSEQ- en ESG-kengetallen, eenvoudig toegankelijk voor leidinggevenden op alle niveaus. Interactief bestuurbare dashboards bieden snel overzicht en verduidelijken actuele trends en ontwikkelingen. Maak HSEQ- en ESG-management gemakkelijker en neem duidelijke beslissingen op basis van solide gegevens.

Quentic Analytics haalt meer uit de HSE-gegevens die u met het Quentic Platform en de Quentic App registreert en beheert. Zelfs als u onderweg bent, hebt u nog steeds directe toegang via uw tablet of smartphone. Zo hebt u bijvoorbeeld tijdens een inspectie ter plaatse live inzicht in actuele HSE-kengetallen en kunt u deze direct als benchmark gebruiken.

Met Quentic Analytics is uw database in Quentic Platform en Quentic App nog flexibeler inzetbaar. Aanwezige kengetallen met betrekking tot HSEQ/ESG-processen, arbeidsveiligheid, audits, Legal Compliance en dergelijke worden in de Quentic Analytics Data Layer geautomatiseerd gecomprimeerd, permanent gesynchroniseerd en geoptimaliseerd voor verdere evaluatie. Dat wil zeggen: beveiligd, versleuteld en zonder gepersonaliseerde gegevens. Zo zijn gegevensbescherming en -beveiliging steeds gewaarborgd.

Uw opties voor een naadloze integratie

Uw voordelen

HSEQ/ESG-inzichten

U krijgt inzicht in de HSEQ/ESG-performance van uw bedrijf, ook zonder dat u elk proces afzonderlijk moet doorlopen.

De juiste focus

In de huidige stortvloed aan informatie kan men gemakkelijk de weg kwijtraken. Met Quentic Analytics focust u op die kengetallen die voor u van belang zijn.

Sneller resultaat

Met de Quentic Analytics dashboards kunnen ook gebruikers met minder tijd snel en intuïtief de belangrijkste resultaten bekijken.

Uniforme statements

Gedefinieerde standaarden leiden tot betrouwbare gegevens, vergelijkbare rapporten en ze vereenvoudigen het combineren van grotere hoeveelheden gegevens.

Altijd up-to-date

Quentic Analytics verwerkt de HSEQ/ESG-gegevens van uw Quentic systeem direct. Zo beschikt u steeds over de meest actuele informatie.

Gefundeerde beslissingen

Maatregelen hoeft u niet te baseren op vage gegevens, maar kunt u op basis van daadwerkelijke ontwikkelingen en afleesbare trends weloverwogen nemen.

Quentic Demo

Ervaar Quentic live op uw scherm.

Nu aanvragen

X