Rechtszekerheid

Maak het naleven van de wetten en normen gemakkelijker. Minimaliseer uw aansprakelijkheidsrisico.

Altijd up-to-date

Het onderhouden van juridische teksten is nog nooit zo eenvoudig geweest en de synchronisatie met juridische databases gebeurt automatisch.

Voorkom redundanties

Juridische informatie wordt centraal opgeslagen en taken van alle betrokkenen worden gecoördineerd.

Gewoon meer overzicht

Zinvolle gegevensstructuren en effectieve filters zorgen voor meer transparantie.

Quentic Legal compliance

Met de Quentic-module Legal compliance voldoet u aan alle regels voor zorgvuldigheidsplichten die voortkomen uit de omvangrijke bepalingen voor werk- en milieubescherming. Reduceer uw aansprakelijkheidsrisico tot een minimum.

De Quentic-module Legal compliance geeft een overzicht in het oerwoud van de wetgeving en maakt het beoordelen van de wettelijke maatregelen eenvoudiger voor u. Consistente en huidige gegevens bieden u de mogelijkheid om alle bedrijfsafdelingen verantwoording af te laten leggen over het legal compliant gedrag.

Whitepaper ISO 19600

Zorg voor wettelijke naleving in de gehele waardeketen met een compliance management systeem (CMS) conform ISO 19600! Ontdek hoe u de nieuwe standaard kunt introduceren, effectief audits kunt uitvoeren en certificering kunt verkrijgen.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis