Uw wegwijzer door het oerwoud van de wetgeving

De Quentic software-module Legal Compliance

Rechtszekerheid

Maak het naleven van de wetten en normen gemakkelijker. Minimaliseer uw aansprakelijkheidsrisico.

Altijd up-to-date

Het onderhouden van juridische teksten is nog nooit zo eenvoudig geweest en de synchronisatie met juridische databases gebeurt automatisch.

Voorkom redundanties

Juridische informatie wordt centraal opgeslagen en taken van alle betrokkenen worden gecoördineerd.

Gewoon meer overzicht

Zinvolle gegevensstructuren en effectieve filters zorgen voor meer transparantie.

Quentic Legal Compliance

Met Quentic Legal Compliance voldoet u aan alle zorgvuldigheidsverplichtingen die de uitgebreide bepalingen van wetgeving inzake gezondheid en veiligheid op het werk en het milieu voorschrijven. Beperk uw aansprakelijkheidsrisico tot een minimum.

Quentic Legal Compliance biedt u overzicht in het “oerwoud van regels” en maakt het u gemakkelijker de wettelijke plicht tot het nemen van maatregelen te beoordelen. Tegelijkertijd beschikt u over effectieve middelen om te verzekeren dat processen binnen uw bedrijf voldoen aan wettelijke eisen. Met uniforme, actuele gegevens kunt u te allen tijde op alle bedrijfsniveaus aantonen dat u volledig conform de wet handelt.

"De invoering van Quentic was voor ons van groot strategisch en operationeel belang. Het systeem maakt het werk voor alle betrokkenen eenvoudiger. Bovendien bevorderen wij op deze manier de transparante weergave van onze processen, geheel volgens de regels van de overheid."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper DIN ISO 19600

Wilt u uw volledige waardecreatieketen rechtsconform maken? Lees in deze whitepaper hoe u een Compliance Managementsysteem (CMS) implementeert, aansprakelijkheidsrisico’s vermindert, vertrouwen opbouwt en van een …

Whitepaper downloaden

Quentic Legal Compliance

Beperk uw aansprakelijkheidsrisico tot een minimum! Leer hoe Quentic u helpt om alle zorgvuldigheidsverplichtingen volgens de voorschriften na te leven en op elk moment conform de wet te handelen.

Video bekijken

Pirelli Deutschland GmbH

Hoe kunnen leveranciers aan de automobielindustrie de strenge wettelijke voorschriften handhaven en de audits doorstaan en tegelijkertijd niets aan concurrentiekracht inboeten? Lees hier hoe Pirelli met Quentic op veilig …

Succesverhaal lezen
Toon meer

Quentic in 2 minuten

HSEQ en ESG voor iedereen. Digitaal en op maat.

Ontdek hoe Quentic uw HSEQ- en ESG-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X