Rechtszekerheid

Maak het naleven van de wetten en normen gemakkelijker. Minimaliseer uw aansprakelijkheidsrisico.

Altijd up-to-date

Het onderhouden van juridische teksten is nog nooit zo eenvoudig geweest en de synchronisatie met juridische databases gebeurt automatisch.

Voorkom redundanties

Juridische informatie wordt centraal opgeslagen en taken van alle betrokkenen worden gecoördineerd.

Gewoon meer overzicht

Zinvolle gegevensstructuren en effectieve filters zorgen voor meer transparantie.

Quentic Legal Compliance

Met Quentic Legal Compliance voldoet u aan alle zorgvuldigheidsverplichtingen die de uitgebreide bepalingen van wetgeving inzake gezondheid en veiligheid op het werk en het milieu voorschrijven. Beperk uw aansprakelijkheidsrisico tot een minimum.

Quentic Legal Compliance biedt u overzicht in het “oerwoud van regels” en maakt het u gemakkelijker de wettelijke plicht tot het nemen van maatregelen te beoordelen. Tegelijkertijd beschikt u over effectieve middelen om te verzekeren dat processen binnen uw bedrijf voldoen aan wettelijke eisen. Met uniforme, actuele gegevens kunt u te allen tijde op alle bedrijfsniveaus aantonen dat u volledig conform de wet handelt.

Whitepaper Contractor Safety Management

Wanneer medewerkers van externe bedrijven in uw bedrijf werkzaam zijn, is uw bedrijf aansprakelijk voor de gezondheid en veiligheid. Lees hier hoe een veiligheidsmanagementsysteem de veiligheidsrisico’s van externe bedrijven minimaliseert.

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

Quentic is uw oplossing voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. De web-based software is vakkundig, kent uw taken en verenigt alle functies die u nodig heeft in één pakket.

Quentic ondersteunt u bij alle processen op het gebied van HSE en duurzaamheid. Documenteren, ordenen, rapporteren en beoordelen: met Quentic gaat u dit allemaal heel eenvoudig af.

Test Quentic 14 dagen gratis