Over Quentic GmbH

Kwalitatief hoogstaande service

Quentic is een product van Quentic GmbH. Sinds onze oprichting in 2007 zijn wij een expansie georiënteerd bedrijf en toonaangevende specialist op het gebied van gestandaardiseerde softwareoplossingen voor arbeidsveiligheid, milieubeheer en duurzaamheid. In nauwe samenwerking met onze klanten ontwikkelen wij softwareoplossingen die overtuigen door eenvoudige bediening, grootste veiligheid en maximale aanpassingsmogelijkheid aan individuele bedrijfsprocessen. Sinds 2022 is Quentic onderdeel van AMCS, wereldwijd  leider van geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de milieu-, nuts-, afval-, recycling- en grondstoffenindustrie.

Onze software Quentic is een uniform platform voor alle taken, gegevens en informatie over arbeidsveiligheid en milieubescherming. Hiermee dragen wij er aan bij dat onze klanten hun bedrijven kostenefficiënt, milieubewust, duurzaam en veilig kunnen leiden. Quentic is conform ISO 14001, ISO 50001 en ISO 45001 ter ondersteuning van managementsystemen. Dit is officieel bekrachtigd door DEKRA Assurance Services GmbH. Ons ervaren team garandeert u hoge kwaliteit op het vlak van technologie, efficiëntie en service. Om onze aanspraak op kwaliteit te bekrachtigen, hebben we ons kwaliteitsbeheer volgens gestandaardiseerde normen opgebouwd en het ISO 9001-certificaat verkregen.

Gegevens- en informatieveiligheid zijn belangrijke elementen in onze bedrijfs-en productstrategie. Daarom is Quentic GmbH voor haar IT-service, consulting en online-beschikbaarstelling van de software Quentic volgens ISO/IEC 27001 gecertificeerd.

Het hoofdkantoor in Berlijn wordt versterkt door regionale vestigingen en partners in Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, Finland, Frankrijk en Italië.

Uitstekende bedrijfscultuur

X