Quentic –
de onderneming

Topprestaties uit één hand

Wie wij zijn

Wij zijn Quentic – een van de meest toonaangevende aanbieders van Software as a Service (SaaS) voor HSEQ- en ESG-management in Europa. Wij willen duidelijkheid en richting bieden op het complexe terrein van management van arbeidsveiligheid, milieu, kwaliteit en duurzaamheid en we streven naar het creëren van digitale oplossingen die onze gebruikers inspireren en stimuleren bij hun dagelijkse werkzaamheden en die onze wereld een beetje beter maken. Daarbij gaan we uit van een integrale benadering waarbij diverse informatiegebieden, taakvelden en ondernemingsgebieden samenkomen.

Ondernemingsgroei op schema

Quentic bedient wereldwijd ruim 900 klanten in tal van sectoren – van middelgrote bedrijven tot grote concerns. Het in Berlijn gevestigde Quentic is in 2007 opgericht en heeft ruim 300 medewerkers in dienst. Vanaf 2022 is Quentic onderdeel van AMCS, de grootste mondiale aanbieder van geïntegreerde software- en voertuigtechnologie voor de milieu-, nuts-, recycling- en grondstoffenindustrie.

Onze expertise

Tot ons Quentic-team behoren experts op het gebied van IT, HSEQ en duurzaamheid. Samen met ons internationale netwerk van partners beschikken we over kundige experts op alle noodzakelijke gebieden, waardoor we met onze technologie, gespecialiseerde toepassing, efficiëntie en diensten een consistent hoog kwaliteitsniveau kunnen bieden. Dit stelt onze klanten beter in staat hun bedrijven op kostenefficiënte, milieuvriendelijke, duurzame en veilige wijze te runnen.

Lees ons succesverhaal

Lees in ons succesverhaal hoe Quentic in Europa een toonaangevende aanbieder van HSEQ/ESG-oplossingen werd.

Nu lezen

Wat wij bieden

In nauwe samenwerking met onze gebruikers ontwikkelen wij cloudgebaseerde HSEQ/ESG-softwareoplossingen die door hun gebruiksvriendelijkheid, praktische functies en hoge mate van beveiliging klanten weten te overtuigen. Daarnaast werkt ons team samen met ons netwerk van internationale partners en biedt daarmee een groot scala aan kant-en-klare, gespecialiseerde content en gepersonaliseerde diensten. Daarmee garanderen we dat u het door u gewenste complete pakket rechtstreeks van ons ontvangt.

Het Quentic Platform heeft inmiddels bewezen dat het managementsystemen zoals ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001, ISO 45001 en ISO 50001 ondersteunt. Met tien individueel te combineren gespecialiseerde modules kunt u de software in uiteenlopende situaties gebruiken, zodat u op het gebied van Health & Safety, Risks & Audits, Incidenten & Observaties, Gevaarlijke stoffen, Control of Work, Legal Compliance, Online instructies, Processen, Milieu management en Sustainability ideaal bent uitgerust. De modules worden verder aangevuld door de Quentic App die mobiel rapporteren mogelijk maakt, en door hoogwaardige analysetools en overzichtelijke dashboards met HSEQ-indicatoren die dagelijks worden geactualiseerd.

De geïntegreerde Quentic software brengt duidelijk in beeld waar u actie moet ondernemen, laat zien welke actie nodig of gaande is en beperkt aansprakelijkheid tot een minimum. Gezien het feit dat taken vaak afdelings-, locatie- en landoverkoepelend zijn, zorgt de software ervoor dat processen veilig en volgens de geldende wettelijke eisen worden uitgevoerd; ook kunt u er de prestaties van uw hele bedrijf op elk moment mee beoordelen.

Quentic in getallen

Ga voor een aanbieder van SaaS-oplossingen met expertise die inmiddels naam heeft gemaakt in de Europese HSEQ- en ESG-markt.

0zakelijke klanten
0landen met Quentic gebruikers
0medewerkers
0jaar ervaring

Bij persvragen kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen met onze contactpersoon Nadja Donner.

Nadja Donner, Corporate Communications Manager
+49 30 921 00 00 461 | nadja.donner@quentic.com

X