De HSE-eisen worden steeds strenger. Er moet een enorme hoeveelheid informatie worden verzameld, gedocumenteerd en doorgegeven. Daarom is het des te verbazingwekkender dat veel organisaties nog steeds proberen deze berg van complexiteiten alleen te veroveren.

Terwijl het veld en de medewerkers steeds professioneler zijn geworden, zijn de bestaande HSE- en duurzaamheidstools niet op veel manieren bij te houden. Op deze pagina's krijgt u een eerste indruk van de Voordelen en functies van Quentic. Als u een solide basis wilt hebben om een beslissing te nemen voor HSE-software, moedigen wij u aan om de verschillende manieren van het gratis uitproberen van Quentic te gebruiken.

"Met Quentic kiest u voor een gevestigde standaardsoftware die individueel kan worden aangepast aan ontwikkelingen en behoeftes van uw bedrijf."

Markus Becker,
Chief Executive Officer (CEO)

Quentic Markus Becker CEO
Quentic Markus Becker CEO

Quentic in 2 minuten

De oplossing op maat voor uw organisatie

HSE voor iedereen. Het is digitaal en sluit perfect aan op de behoeften van de klant. Ontdek hoe Quentic uw HSE- en CSR-management makkelijker maakt en alle betrokkenen bij elkaar brengt. De web-based software ondersteunt u vakkundig bij alle taken op het gebied van arbeidsveiligheid, milieubescherming en duurzaamheid.

Digitale documentatie, organisatie, evaluatie - met Quentic bespaart u tijd en structureert u uw processen op een gestructureerde en overzichtelijke manier. 

Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X