Intern en extern

Voeg alle deelnemers naar behoefte toe. Iedereen kan snel op de hoogte worden gebracht per e-mail.

Sjablonen gebruiken

Vragencatalogi en evaluatieschalen maken het voor- en nabereiden van een audit makkelijker.

Auditrapport genereren

Met slechts een paar klikken is uw auditrapport opgesteld - gestructureerd en transparant.

Goed voor uw CVP

De voortdurende verbetering van uw managementsysteem is zeker.

Audits en certificeringen

Of u uw beheersysteem nu conform ISO 9001, ISO 140001, ISO 50001 of ISO 45001 laat certificeren: de certificeerder verwacht een uitgebreid verslag voor het uitvoeren van de audits. De afgeleide maatregelen moeten worden weergegeven en de toekomstige planning van audits moet worden voorgelegd.

Quentic Risks & Audits biedt talrijke functies om het hele auditproces efficiënt door te kunnen voeren. In de praktische onlinesoftware hebt u alle audits centraal opgeslagen, inclusief verslagen. Welke audit moet wanneer en voor welke sector worden uitgevoerd? Met het auditplan hebt u een overzicht van alle toekomstige afspraken.

Selecteer in de bestaande vragencatalogus heel eenvoudig de voor uw audit relevante vragen of vul deze individueel aan. Of het nu om interne dan wel externe audits gaat, met één muisklik zijn de deelnemers gekozen en per e-mail bericht.

Welke milieuaspecten zijn voor uw bedrijf relevant? Welke veiligheidsrisico's zijn er? Definieer, beoordeel en bepaal deze in uw individuele beoordelingsmatrix.

Maak voor uw auditbericht gebruik van verschillende analyseschalen en breng deze op een gestandaardiseerde wijze samen. Correcties maakt u direct in het systeem. Met enkele klikken is het verslag klaar.

"Als u er één kent, kent u ze allemaal: de besturing van Quentic is intuïtief en Quentic is gemakkelijk te gebruiken. Als u de opbouw van één module kent, weet u ook in alle andere modules direct uw weg te vinden."

Meer inzichten uit HSE & CSR

Breid uw kennis uit met de Quentic-resources: deskundige kennis en best practices op het gebied van arbeidsveiligheid, milieumanagement en duurzaamheid. Ontdek relevante trends, nieuwe strategieën en inspiratie voor uw versterkte HSE-management.

Whitepaper ISO 45001

Meer rechtszekerheid, gemotiveerdere medewerkers en een hogere productiviteit: een certificering conform ISO 45001 heeft heel wat voordelen. In deze whitepaper vindt u alle relevante informatie over deadlines, vereisten …

Whitepaper downloaden

Quentic Risks & Audits

Zorg voor flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie bij de controle van uw bedrijfsprocessen. In deze video leert u hoe Quentic u in alle fases van interne en externe audits ondersteunt.

Video bekijken

ISP Marl GmbH

Het middelgrote chemiebedrijf ISP Marl GmbH is dankzij Quentic klaar voor de toekomst. Een beter en efficiënter documentenbeheer en de bescherming van mens en milieu staan daarbij centraal.

Succesverhaal lezen
Toon meer
Wilt u Quentic gratis en vrijblijvend testen?

Leer de software en zijn voordelen kennen.

X