FigBytes benoemd tot ‘Leader’ in onafhankelijk rapport over duurzaamheidsbeheer software

03-04-2024

FigBytes benoemd tot ‘Leader’ in rapport over software voor duurzaamheidsbeheer door een onafhankelijk onderzoeksbureau

FigBytes kreeg de hoogst mogelijke scores op de criteria ESG-strategie, visie, roadmap, prijsflexibiliteit en transparantie, workflowcreatie, ESG-leveranciersbeheer en leveranciersbetrokkenheid.

OTTAWA, Ontario, Canada, 3 april 2024 –FigBytes, de ontwikkelaars van het leidende Duurzaamheid Platform voor impact-gerichte organisaties, kondigde vandaag aan dat het is benoemd tot ‘Leader’ in The Forrester Wave™: Sustainability Management Software, Q2 20241. FigBytes behaalde de hoogst mogelijke scores op zeven criteria in de evaluatie van Forrester voor softwareleveranciers van duurzaamheidsmanagement. FigBytes is, samen met Quentic, onderdeel van AMCS, een toonaangevende wereldwijde leverancier van geïntegreerde cloud-gebaseerde software en voertuigtechnologie voor de milieu-, nuts-, grondstoffen-, en recycling-industrie.

In het rapport heeft Forrester Research, Inc. 13 van de belangrijkste leveranciers in de markt voor software voor duurzaamheidsbeheer geëvalueerd op basis van 24 criteria die het huidige aanbod, de strategie en de marktpositie van elke leverancier beoordelen. Dit rapport laat zien hoe elke aanbieder presteert en helpt duurzaamheidsprofessionals de juiste keuze te maken voor hun behoeften.

The Forrester Wave™ rapport merkt op dat "FigBytes' marktbepalende visie het aanpakken van huidige en toekomstige kritieke pijnpunten van klanten omvat, waaronder prijsstelling, een koolstofvoetafdrukmodule, een portal voor leveranciersbetrokkenheid en capaciteiten voor het genereren van rapporten. FigBytes beschikt over een sterke raodmap gericht op naleving van regelgeving en adoptie van opkomende technologieën, zoals het gebruik van AI voor correcte ketendata."

"We zijn verheugd om te worden erkend als ‘Leader’ in The Forrester Wave™: Sustainability Management Software," zegt Ted Dhillon, mede-oprichter van FigBytes en Global Head of ESG bij AMCS. "Wij geloven dat deze onderscheiding een bevestiging is van onze niet aflatende inzet om niet alleen duurzaamheidsinitiatieven in alle sectoren te bevorderen, maar ook om onze innovatieve benadering te gebruiken om technologie in te zetten zodat onze klanten een betekenisvolle en meetbare impact op het milieu kunnen hebben. Ons team heeft onvermoeibaar gewerkt om ervoor te zorgen dat ons duurzaamheidsplatform niet alleen voldoet aan, maar zelfs de verwachtingen en eisen van onze klanten overtreft, hen uitrust met de nodige tools om hun duurzaamheidsreis en nalevingsverslaglegging met vertrouwen en helderheid te kunnen navigeren. Ten slotte zijn we ervan overtuigd dat deze erkenning dient als een baken van onze toewijding om een duurzamere toekomst te bevorderen, en we zijn geïnspireerd om de grenzen van wat mogelijk is in duurzaamheidsbeheer software te blijven verleggen."

In deze evaluatie kreeg FigBytes de hoogst mogelijke scores op het gebied van ESG-strategie, visie, roadmap, -prijsflexibiliteit en -transparantie, -workflowcreatie, ESG-leveranciersbeheer en -leveranciersengagementcriteria. The Forrester Wave ™ rapport merkt op dat "FigBytes een solide partner is voor organisaties die op zoek zijn naar een geïntegreerd platform voor uitgebreid duurzaamheidsbeheer met een sterke focus op workflowcreatie, data-integratie, analyse en rapportage." "FigBytes is heel snel een centraal onderdeel geworden van de AMCS Groep en we zijn erg blij met deze erkenning als ‘Leader’ in de Forrester Wave for Sustainability Management software," legt Florian Lichtwald, Operating Partner en Head of ESG en EHS bij AMCS uit. "De expertise van ons ESG-team en onze innovatieve duurzaamheidsoplossingen versterken het AMCS-portfolio aanzienlijk. Samen versterken we de ondersteuning voor onze klanten bij het bereiken van hun groei- en duurzaamheidsdoelstellingen en bij het voldoen aan wereldwijde ESG-regelgeving."

Het Duurzaamheidsplatform van AMCS (FigBytes) zorgt ervoor dat organisaties al hun ESG- en duurzaamheidsgegevens kunnen verzamelen, centraliseren en berekenen op één platform voor echte inzichten die ze kunnen gebruiken, volgen en delen. Of ze nu met één duurzaamheidsuitdaging of vele te maken hebben, het platform vereenvoudigt duurzaamheid voor organisaties. Met het Duurzaamheidsplatform van AMCS (FigBytes) zijn organisaties voorbereid op veranderende regelgeving met één enkel, schaalbaar platform zodat hun technologie-investering mee kan groeien met hun programma.

Download nu het rapport
Om een gratis exemplaar van het The Forrester Wave™: Sustainability Management Software, Q2 2024 rapport te downloaden, bezoek: figbytes.com/resource/report-the-forrester-wave-sustainability-management-software-q2-2024

Over FigBytes
FigBytes stelt organisaties met impactgerichte doelen in staat om positieve veranderingen te bewerkstelligen voor mensen en de planeet. Het Duurzaamheidsplatform van FigBytes transformeert complexe milieu-, sociale en governance-informatie in eenvoudige rapportages en functionele inzichten door operationele en leveranciersgegevens vast te leggen in een centraal, beveiligd, cloud-gebaseerd platform dat strategie beheert, rapportageframeworks automatiseert en betrokkenheid van stakeholders vereenvoudigt voor klimaat, water en nog veel meer. FigBytes is sinds oktober 2023 onderdeel van de AMCS Groep. Meer informatie? Bezoek figbytes.com

Over AMCS
AMCS is marktleider in geïntegreerde software en voertuigtechnologie voor de milieu-, afval-, recycling- en grondstoffenindustrieën en biedt optimalisatie-oplossingen voor de bredere transport- en logistieke markt. AMCS helpt wereldwijd meer dan 4.000 klanten de bedrijfskosten te verlagen, het gebruik van assets te verhogen, de marges te optimaliseren en de klantenservice te verbeteren. De enterprise-software en SaaS-oplossingen van het bedrijf leveren digitale innovaties aan de opkomende circulaire economie over de hele wereld. Leer meer op www.amcsgroup.com.

Pers Contact
Dwayne Weppler
AMCS
dwayne.weppler@amcsgroup.com
+1 226-581-5166

1 The Forrester Wave™: Sustainability Management Software, Q2 2024, door Abhijit Sunil, 1 april 2024

X