CSRD-rapportage vereenvoudigd

Bereid u voor op de komende Europese publicatievereisten door uw gehele duurzaamheidsprogramma te automatiseren

Gegevensverzameling stroomlijnen

Voeg gegevens van al uw activiteiten samen, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het vinden van gegevens en meer tijd aan het ontwikkelen van uw programma.

Elke impact bijhouden 

Creëer en beheer elke milieu-, sociale of bestuurlijke parameters die voor uw bedrijf van belang is voor CSRD-rapportage en nog veel meer.

Rapportage automatiseren

Met hulpmiddelen voor framework-rapportage die aan alle wettelijke vereisten kunnen voldoen, kunt u uw rapportage-inspanningen van maanden tot weken terugbrengen.

Nauwkeurigheid verbeteren

Onze workflows traceren elke vereiste, lacune, actie, berekening en bewerking van gegevens om een volledig transparant, controleerbaar verslag van uw CSRD-gegevens te leveren.

Veilig, schaalbaar en volledig ondersteund

Het AMCS Sustainability Platform is de meest uitgebreide, veilige software voor organisaties die zich voorbereiden op naleving van de CSRD.

 

  • Uw gegevens, volledig beveiligd: Een beschermd en volledig controleerbaar SaaS-platform, ISO 27001 en AVG-gecertificeerd. 
    ​​​​​​​
  • Meer dan CO2: Een uitgebreid maar modulair platform dat met uw duurzaamheidsprogramma meegroeit. 

 

  • Beter samen: Het platform wordt geleverd met de volledige ondersteuning van ons AMCS-team, van demo tot implementatie en nog veel meer.
     
  • Volledig geïntegreerd: Van API's tot IoT, SSO en data lakes, ons platform maakt gebruik van de nieuwste technologie om u te ondersteunen. 

"De invoering van Quentic was voor ons van groot strategisch en operationeel belang. Het systeem maakt het werk voor alle betrokkenen eenvoudiger. Bovendien bevorderen wij op deze manier de transparante weergave van onze processen, geheel volgens de regels van de overheid."

X